Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúk! Ha suliban tetszene egy lány, akit nem ismertek, és felvett titeket msn-re, írnátok neki 3 héten belül? Vagy nem mernétek, csak suliban néznétek? Esetleg azért nem írtok neki mert nem tetszik? Akkor miért nézitek?
Hallod, kezdeményezz már ha ennyire feltűnően béna szegény. :D Legalább írj rá msn-en, akkor is ha nem látod. Ha csak nem tiltott le, meg fogja kapni vagy később, vagy ha rejtőzik akkor rögtön. Írd neki h fontos vagy vmi, hátha kell neki még ahhoz is a biztatás h visszaírjon. Am meg csak odamennék hozzá, hátha nem fut el ijedtében. XD
"életművész"
velem sokszor volt már ilyen.
egyik esetben a srác a szomszédom.. egy suliba jártunk és 1 évig flörtölni próbáltam vele, állítása szerint ő szeretett. nem lett belőle semmi. azt hozzátenném hogy ahhoz képest hogy szomszédom 2 szót váltottunk ( a köszönéseket nem számítva)
a mostani párom is félénk volt eleinte,de tudott kezdeményezni és már fél éve együtt vagyunk.
Nem értem egyébként őket, szerint ez a félénk fiús dolog mindenkinél más :)
15L
előző vagyok
hozzátenném hogy msn-en beszéltünk, ott nagy volt a szája
ne nagyon szállj rá, ne kérdezz máris rá hogy tetszessz-e neki, melegíts be, barátkozz elsőnek ismerkedjetek meg. aztán utána szépen vezesd rá a hangot a témára :)
sok sikert ;)
Múltkor volt egy ugyanilyen kérdés akkor írta egy válaszadó hogy valószínűleg azért néz, mert furcsállja hogy felvetted msn-re.
Azért csak rádírna ha tetszenál neki hogy mizu? Még ha személyesen nem is megy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!