Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány aki felé ma közeledtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány aki felé ma közeledtem nagyon félénk. Mit tegyek? 17F

Figyelt kérdés
Hetente kétszer találkozunk egy szakkör szerűségen a suliban. Nagyon régóta jóban vagyunk! :) Ma, amikor ment a folyosón, köszönt nekem, mosolygott és lehalytotta fejét. Visszaköszöntem neki, a szemébe néztem végig, majd 4 másodperc múlva fogtam magam és utána mentem. Megkérdeztem, hogy van-e Email címe, de azt mondta nem szokott gépezni, sajnálja. Éreztem végig, hogy félénk, parázik, én viszont szerencsére abszolút nem féltem és végig a szemébe néztem, komoly voltam! :) Aztán arcán egy hatalmas mosollyal lelépett. Most jön nekünk a szünet, szal jövő hét végéig nem találkoznuk, pont ezért szerettem volna beszélgetni Emaillon, hogy jobban megismerhessem. A másik foglalkozás társam is ott volt, mindvégig elbújt és hallgatózott, nézett minket... XD Aztán bevallotta hogy leskelődött és büszke rám hogy ilyen férfiasan odamentem egy lányhoz, gratulált! :D Azonban ő se tudta a címet... :( És ő is azt mondta, meglepte hogy ilyen félénk volta lány, viszont tetszett neki hogy én határozott voltam. Mit javasoltok, hogyan közeledjek akkor a lányhoz a szünet után?
2010. ápr. 30. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Myvip v IWIW szarságokon kerested már?:D
2010. ápr. 30. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, de legyél magabiztos. A félénk lányoknak jobban bejönnek azok a pasik, akikre magabiztosságuk miatt támaszkodhatnak.

A félénk lányok nem közvetlenek, nehezebb velük szót találni, nem is szoktak közjátékokba bele esni. Ha konkrét vagy vele szerintem többre mész, mintha szépen lassan kerülgeted és játszadozol vele. Nem fogja felfogni, mivel nem szokott hozzá.

Vagy profi a csaj, és ő játszadozik veled. :D (just kidding)

>Place<

2010. ápr. 30. 13:29
 3/8 A kérdező kommentje:

1.

Nem, nincs fent mert néztem. :(

2.

Igen, a félénk lányoknak fontos a bátorítás, sok sok bók, elismerés. Mert attól lesz önbizalmuk és ezt a segítséget a fiúnak kell megadnia! :) Nem hiszem hogy "profi" a leányzó, mi (a leskelődő és én) úgy gondoljuk, csak szimplán félénk! XD

2010. ápr. 30. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Hat, nem tudom milyen szakkor ez, de melle ulnek, es beszelgetest kezdemenyeznek...aztan inkabb kerdeznek :) de csak finoman, semmi ramenosseg! megerdezni mit csinal szabadidejeben, aztan kesobb el is hivhatod, elkiserheted vhova...en ennek orulnek :) egy felenk lanyhoz sztem szep lassan kell kozeledni! szoval sztem fektess hangsulyt eloszor arra, hogy megismerd, hatha van vmi kozos hobbi amit szerettek v akarmi :) Remelem osszejon!! 19/L
2010. ápr. 30. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok, igazi férfiként viselkedtél!

Én azt tanácsolnám, hogy beszélgessetek, amennyit és amennyiszer csak tudtok. A lányok álalában csak első látásra félénkek, később kinyilnak és közel engednek magukhoz.

Türelem kell hozzá...

Ennyi.

2010. ápr. 30. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Lábujjhegyen közelitsd meg és ne tegyél hirtelen mozdulatokat, mert ha megijed biztos elszalad.
2010. ápr. 30. 15:06
 7/8 A kérdező kommentje:

14:02

Köszönöm szépen! :) Tudom, hogy az én kötelességem az első lépés megtétele és az udvalás, mert mindenkinek megvan a maga feladata. :) Amúgy ma már sok lány kezdeményez fiúnál, de én szeretek VADÁSZNI! :D :) Tehát lassan kell közeledni, OK. :)

2010. ápr. 30. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Na végre, hogy vannak olyan fiúk mint amilyen te vagy! :) Mindent rendben csináltál, hidd el! Én is félénk csaj vagyok és ha nem néz a szemedbe, de mosolyog az egyértelműen annak a jele hogy zavarban van és nem mer a szemedbe nézni csak néha-néha mert beléd van esve de nyakig. (én is ilyen vagyok)Beszélgess vele, bókolj neki, ösztönözd és hívd el randira. Sok sikert!;)
2011. febr. 26. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!