Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lépni fog?

Figyelt kérdés
Van egy srác lehet nevetséges de már vagy 4-5 éve szerelmes vagyok belé.. Persze jártam pasikkal de nem tudtam elfelejteni.Nagyon szeretem még most is rá kellett jönnöm. Régen próbáltam szerelmet vallani neki de nem tudtam megmukkani xD Aztán vagy 3 év eltelt és újra megláttam és visszatért minden emlék.. igaz amikor nem láttam akkor is sokat gondoltam rá. Az unokatesommal egy helyen dolgozik és kérdezett rólam hogy van e most pasim meg volt e már.. ilyeneket meg hogy tanulok e még és hogy hova akarok majd menni stb.. ja és mindig kint állt a kapuba és nézett ahogy mentem a suliból a buszmegállóba, mert ők pont arra laknak. Egyszer pont úgy volt a helyzet hogy integetett volna én meg elfordítottam a fejem.. bunkó vagyok tudom már sokan mondták. Aztán ez adott nekem egy löketet és hetekkel később xD szerelmes levelet írtam neki és gyorsan bedobtam a postaládájukba. Aznap kicsit ittam mert nem volt bátorságom hozzá aztán még ittam rá és kissé a fejembe szállt aztán meglátott hogy K.O vagyok persze csak messzíről és remélem nem ismert meg de tuti hogy igen :SS Azóta másfele megyek haza mivel a házuk a suli közelében van és arról szoktam menni a buszmegállóba. Félek hogy ha megkeres mi lesz... ha egyáltalán lesz valami.. én félénk vagyok főleg vele szemben :)
2013. febr. 23. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos kis történet.MI A KÉRDÉS???
2013. febr. 23. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Némelyik pasi tolakodónak találja ezt... én semmi képp sem írtam volna levelet én általában az elérhetetlent játszom.. ez bevalik. szerelmees levelet utoljara 8 évesen irtam.
2013. febr. 23. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!