Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lépni fog valamit ezek után majd, vagy ne reménykedjek?
Légyszíves, ha van egy kis időtök, olvassátok el, nagyon fontos volna a véleményetek, előre is köszönöm! :)
Ma műszak után a gyárból sétáltam a buszhoz, és vettem az összes bátorságom, és megszólítottam a fiút, aki tetszik nekem.
Magamban mindent elterveztem, hogy majd mit mondok, persze mikor oda került a sor, egy hang alig jött ki a torkomon.
Már csak pár perc volt a busz indulásáig, amikor eldöntöttem, megszólítom.
Menet közben megérintettem a vállát, és szólok neki: Ne haragudj, volna egy perced?
Ő hátranéz, megáll, és: Parancsolj.
Én meg csak annyit tudtam kinyögni, hogy : Nagyon helyes vagy, aztán elindultam a buszomhoz, ő jött mellettem, és akkor mondja: Köszönöm.
Mi nem egy busszal járunk, és mielőtt elfordultam volna a buszomhoz, mégegyszer mondtam neki: Nagyon helyes vagy, és nagyon tetszel nekem, szóval csak ennyit akartam mondani.
Erre ő mosolyogva: Köszönöm szépen, aranyos vagy, és megkérdezte a nevem.
Erre én is megkérdeztem a nevét, és sietve elköszöntem tőle, szaladtam a buszhoz, de hogy hogy szálltam fel rá, azt már nem tudom, mert olyan zavarban is voltam, meg kavarogtak a gondolataim.
Olyan hülye voltam!!!
Még azt is meg akartam volna tőle kérdezni, hogy : Volna kedve-e esetleg valamikor beszélgetni/ismerkedni velem, de annyira , de annyira nagy zavarban voltam, hogy nem is tudtam volna kinyögni se értelmesen egy mondatot.
Vélemények?
Szerintetek ezek után mi lesz?
Hétfőn látom legközelebb, de a szeme elé sem merek kerülni.
Amúgy 24 éves vagyok, ő szerintem olyan 26 körül, talán 28.
Szerintem megkeres! Persze ha szimpi vagy neki!:)
Amúgy cuki voltál!!
megkérdezte a nevedet,ez nem olyan rossz.
gyakran látod őt arrafelé?
ha igen,legközelebb köszönj rá,de ne tegyél semmit, meglátod,hogy reagál majd.
a teljes nevét megmondta? és te neki? (közösségi oldalon való bejelölés miatt kérdezem)
A tegnapi kérdésed után reménykedtem, hogy hozzám lépsz oda (én is gyárban nyomom), de nem sajna. Most, hogy látni, milyen aranyos vagy pláne sajnálom :)
Minden esetre tuti lépni fog veled kapcsolatban, nem fogja hagyni a mai akciódat.
Aranyos húzás volt tőled és nincs semmi szégyenkezni valód. Sőt! Bátor húzás volt legyél rá nagyon büszke.
Szerintem érdeklődik irántad uh. a fenti ráköszönés sokat segíthet a helyzeteden. Csak egy dologra figyelj! Mosolyogj sokat. Ne gondolja rólad azt, hogy egy baltás gyilkos vagy és éppen az áldozatodat cserkészted be... :)
Sok sikert, én szurkolok neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!