Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kelthetném fel a figyelmét? Hogyan tudnék kapcsolatba lépni vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kíméljetek az ocsároló válaszokkal mert jelentek!Tudom hogy nem szép dolog de van egy fiú aki évek óta mióta megismertem nagyon tetszik!mikor megismertem az elmémbe valami olyan játszodott le hogy mindig ő rá vártam (volt b.noje akkor nekem baratom) aki látta harcosok klubját olyan mint Brad Pitt benne!Teljesen mintha az az ember ő lenne!én alig beszéltem csak nevettem mert nagyon vicces volt.aztán miel a b.nőjét ismertem volt hogy vittek ide oda magukkal de én tök passzív voltam de ő olyan furán viselkedett mintha tetszettem volna neki.később ők szakítottak...nekem volt a barátom akit nagyon szerettem siha más fiúra nem is néztem senki nem érdekelt rajta kívül!Annyira fura volt hogy tényleg senkire nem néztem de ő valahogy valami volt benne!amikor nem volt neki b.nője akkor egyszer láttam biciklizett haverjaival és tuti hogy mondott valamit mert úgy nézett rám meg haverjai is!de ennyi volt neki lett új b.nője vagy fél éve én meg pont most lettem szingli.Senki nem érdekel ez a fiú se érdekelne dee vele álmodtam ilyen sosincs velem exemen kívül senki nem érdekelt csak ő.Nem szoktam látni soha nem is beszélünk látom hogy b.nőjével jól meg van de annnyira szeretnék valahogy közelebb kerülni hozzá!!Ha persze nem vonzódna hozzám nem erőltetném de nem tudom hogy kéne közel férkőzni?Mert tudom hogy ő az a pasi akire vártam valami megfoghatatlan volt ott köztünk és szerintem ő is érezte mert különben nem viselkedett volna olyan furán.bennem az játszodott le hogy ilyenbert képzeltem pontosan el magamnak mindig pont ilyet el se hittem h létezik!nem akarom elengedni az álmaim is ezt mutathatják!2012. aug. 5. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!