Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek bele kezdeni egy ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Szóval az egyik barátnőm össze jött egy pasival akibe már szerelmes.De a pasi költözik ki Amerikába.Miért mennek bele ilyen kapcsolatba ha utána csak szenved?2012. júl. 31. 11:22
1/3 anonim válasza:
Mert nem akar azon szenvedni h kint összeszed a pasas egy barátnőt. Persze erre így is van esély, de talán hátha mégsem.
2/3 anonim válasza:
Hajaj nem tom hány éves lehetsz de h a szerelemről gőzöd nincs az biztos. Az igazi szerelemnek nem akadály a távolság és nagyobb szenvedés nem is lenni együtt mint h messze lenni egymástól. Én is úgy vágtam bele az immár 2 és fél éves kapcsolatomba h megy ki külfödre a srác. Annyira vonzódtunk egymáshoz h bűn lett volna nem megpróbálni. Az más kérdés h a végén nem jutott ki, de még most is úgy van h ha lehetőség lesz kimegy, de el nem hagyjuk egymást. Jobban fájna tudnom h soha nem lesz már az enyém mint az h az enyém de messze van
3/3 anonim válasza:
Talán mert szerelmes?
Én 1 évig voltam távkapcsolatban, 320 km-re voltam tőle, mégis kíbirtam, most már együtt élünk. Akkor kb. mindenki úgy állt hozzá, mint te, hogy mi a fenének vágtam én bele. Most meg körbe ugrálnak minket, hogy kíbirtátok, milyen ügyesek vagytok, házasodjatok már össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!