Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bízhatok egy interneten született kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Lesz belőle valami , költözésről beszél nekem találkozás nélkül,ez baj?

2012. aug. 1. 08:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem találkozgassatok élőben és utána eldől :) 22/F
2012. aug. 1. 08:05
 2/16 anonim ***** válasza:

Creepy.. Hogy is mondják? Olyan amitől a hideg ráz...

Elég elszánt és/vagy elkeseredett lehet, ha még nem is látott, de már költözik. Nekem lennének fenntartásaim.

Én most megyek férjhez interneten született a kapcsolat lassan 5 éve, de hát EZ, amit te írtál, hát ez... köhömmm...itt nem az internettel van a baj, hanem a másiknak a fejével..

Férfi, nő? Hány éves? Én azt mondtam volna, hogy ilyen 15-16, hogy még látni se látott, de már ilyen tervei vannak, de hát költözésről, csak valami felnőtt beszél... Fura egy alak lehet.

2012. aug. 1. 08:08
 3/16 anonim ***** válasza:
Hogy beszélhet valaki költözésről ha még személyes tali sem volt. Nekem ez gyanús, így én nem igazán bíznék benne. Ismerkedtem neten, tudom milyen...
2012. aug. 1. 08:11
 4/16 anonim ***** válasza:
Másik eshetőség, hogy pasas és dugni akar, aztán tudja, hogy a nők ilyen komoly kapcsolatos dolgokat szeretnek hallani.
2012. aug. 1. 08:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha miattad költözik az em jó jel. Ha nem miattad költözik hanem mondjuk munka miatt legfőkép, akkor okés.
2012. aug. 1. 08:21
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom másnak is elküldted-e a pontosabb részleteket, de szerintem nyugodtan kiteheted ide is, akkor értékesebb válaszokat fogsz kapni, mert a kérdésből nem egyértelmű minden.

Csak okosan kérdező!

2012. aug. 1. 08:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Van egy srác akivel elég rég óta beszélgetek interneten láttam halottam csak nem találkoztunk és legelsőnek felmerűlt hogy le jön ő és találkozunk és meglássuk hogy mi lessz. Aztán ebből nem lett semmi csak húzta az időt és kiderült hogy nem is lesz belűle semmi mert nincsen pénze. Felhozta csak úgy ötletnek hogy miért nem megyek én, erre azt számított hogy úgysem megyek de én rávágtam hogy igen. És mikor rájött hogy tényleg lemennék ő vissza lépett. Azútán eltelt még 2 hónap és azóta tisztáztunk mindennt és azóta máskénnt viselkedik beszéltem családjával is.Komolynak tünik de azért nekem is vannak kétejeim mert itt csak én vesztenék ő semmit. Én nem a helyhez ragaszkodom hanem csak hozzá.
2012. aug. 1. 08:45
 8/16 anonim válasza:
44%

NA figyi én úgy ismerkedtem meg a vőlegényemmel 5 évvel ezelőtt h játszottunk honfoglalón és egy játékba hozott össze minket a sors. Aztán játszottunk még egyet, még egyet. Aztán elkezdtünk chatelni aztán telón is dumáltunk aztán sms, és msn. 350km választott el minket 3 hónapig csak így beszélgettünk és képről láttuk egymást max. Aztán egyszer csak csörrgött a teló h jövök elindultam. Köpni nyelni nem tudtam. Ő volt akkor 25 én 20. Jött egy párszor , 2-3 hónapig minden hétvégén aztán hozzám költözött. Azóta volt eljegyzés és van egy 9 hónapos kislányunk. Sokszor civakodunk, vannak surlódások de melyik kapcsolatban nincsenek?

Szóval miért is ne lehetne belőle semmi???? Nekem ha valaki azt mondja ez hülyeség leszedem a fejét. Sokan úgy vélik nem lehet így ismerkedni vagy úgysem lesz tartós a kapcsolat stb.... Azért minket mégis szétválasztott 350km és tessék 5éve boldogan együtt élünk :D

szóval hajrá!!!!

2012. aug. 1. 08:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Azt kihagytad, hogy mindjárt örökre menj, mert neki pár nap találkozás "kevés".
2012. aug. 1. 08:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem gázosnak tűnik. Mondom én úgy, hogy a férjemet a neten ismertem meg. De ő itt lakott a közbelben, és 2 hónapos levelezés után elkezdtünk találkozni. És 3 év után házasodtunk össze, nem pár hetes levelezgetés után. Én nem költöznék, az tuti.
2012. aug. 1. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!