Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízhatok egy interneten született kapcsolatba?
Creepy.. Hogy is mondják? Olyan amitől a hideg ráz...
Elég elszánt és/vagy elkeseredett lehet, ha még nem is látott, de már költözik. Nekem lennének fenntartásaim.
Én most megyek férjhez interneten született a kapcsolat lassan 5 éve, de hát EZ, amit te írtál, hát ez... köhömmm...itt nem az internettel van a baj, hanem a másiknak a fejével..
Férfi, nő? Hány éves? Én azt mondtam volna, hogy ilyen 15-16, hogy még látni se látott, de már ilyen tervei vannak, de hát költözésről, csak valami felnőtt beszél... Fura egy alak lehet.
Nem tudom másnak is elküldted-e a pontosabb részleteket, de szerintem nyugodtan kiteheted ide is, akkor értékesebb válaszokat fogsz kapni, mert a kérdésből nem egyértelmű minden.
Csak okosan kérdező!
NA figyi én úgy ismerkedtem meg a vőlegényemmel 5 évvel ezelőtt h játszottunk honfoglalón és egy játékba hozott össze minket a sors. Aztán játszottunk még egyet, még egyet. Aztán elkezdtünk chatelni aztán telón is dumáltunk aztán sms, és msn. 350km választott el minket 3 hónapig csak így beszélgettünk és képről láttuk egymást max. Aztán egyszer csak csörrgött a teló h jövök elindultam. Köpni nyelni nem tudtam. Ő volt akkor 25 én 20. Jött egy párszor , 2-3 hónapig minden hétvégén aztán hozzám költözött. Azóta volt eljegyzés és van egy 9 hónapos kislányunk. Sokszor civakodunk, vannak surlódások de melyik kapcsolatban nincsenek?
Szóval miért is ne lehetne belőle semmi???? Nekem ha valaki azt mondja ez hülyeség leszedem a fejét. Sokan úgy vélik nem lehet így ismerkedni vagy úgysem lesz tartós a kapcsolat stb.... Azért minket mégis szétválasztott 350km és tessék 5éve boldogan együtt élünk :D
szóval hajrá!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!