Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mit fog lépni erre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit fog lépni erre? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
24/L vagyok és megtetszett egy fiú(25) akire az iwiwen figyeltem fel.Nem is lakik tőlem messze, de nem tudom hogyan léphetnék kapcsolatba vele, hogy megismerjem.Nincs közös ismerősünk, nem tudom hova jár szórakozni, ezért arra gondoltam bejelölöm ismerősnek aztán írok neki egy levelet, hogy ne haragudjon, hogy így ismeretlenül írok neki, de szimpatikusnak találtam.Nem gáz?Vagy kiegészítsem?Csak normális válaszokat kérek!Köszönöm
2010. márc. 16. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem nem gáz! Az egy közösségi oldal és az emberek közösségben szoktak ismerkedni. meglehet, hogy sikersztori lesz belőle, ki tudja?
2010. márc. 17. 00:04
 2/4 anonim ***** válasza:

csak ne valami nyomulós üzenetet írj nehogy megijedjen

nincs a fotói közt valami állat, hobby aminek kapcsán érdeklődhetsz elindíthatsz egy beszélgetést?

2010. márc. 17. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagynéném Svájcban él és dolgozik, egy faszi egyszrcsak írt neki egy bunkó üzenetet iwiwen, hogy hejj de tetszik neki, valahogy találkoztak, később kiderült,hogy a csávó nagyon rendes és az üzenet stílusa csak azért volt olyan amilyen, hogy figyelem felkeltő legyen. Umm. Ez körülbelül 2-3 éve lehetett, most Java szigetén nyaralnak, ebben a pillanatban pontosan. : )

Szóval ezek alapján bármi megér egy próbát. :D

2010. márc. 17. 00:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Megéri persze. egyik barátomat, ugyanígy jelölte be egy ismeretlen lány, aki azóta a felesége. Hajrá :)
2010. márc. 17. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!