Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne A Szerelem?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, túl 3 komoly kapcsolaton.

3 hónapja megismertem egy srácot, azonnal egy hullámhosszon voltunk, minden nap hosszú órákat beszélgettünk, éjszakába nyúlóan, ő végig udvarolt nekem, de akkor még úgy gondoltam, hogy ez csak a szokásos "etetős" duma.

Aztán azon kaptam magam, hogy egész nap csak rá gondolok, alig várom, hogy beszéljünk.

Mikor találkoztunk az egész délután úgy röppent el, mintha csak fél óra lett volna, közben nagyon jól éreztem magam.

Azóta egész komolyra fordult a dolog, "hivatalosan" is együtt vagyunk, de ő ugyanúgy elmondja, hogy én vagyok a legszebb, és mennyire szeret. Csak hétvégéken tudunk találkozni és baromira hiányzik, mégsem azt érzem ilyenkor, mint korábban másoknál, hogy amíg tartott a rózsaszín köd, addig 24/7 vele akarok lenni, utána meg ráunok. Vele úgy érzem, hogy megéri várni, mert fantasztikus hétvége lesz és a jövőmet sem tudom elképzelni nélküle.

Sosem éreztem még ilyet...

2013. febr. 19. 03:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
dicsekedni szeretnél?? :D minden esetre azt csak te tudhatod, hogy mit érzel... sok boldogságot nektek!
2013. febr. 19. 04:07
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
22 évesen túl vagy 3 "komoly" kapcsolaton...húú, nem semmi, nagyon komolyak lehettek....
2013. febr. 19. 04:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Így indul, aztán 2-3 év és elhagynak. :(
2013. febr. 19. 05:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem, ez A szerelem...ahogy még régi emlékeimben él.

Sok boldogságot! Örülj neki, ha ez a szerelem!

2013. febr. 19. 05:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Normális, ezt hívják úgy hogy szerelem, csak ezt a lángot fenn is kell tudni tartani, mindkét részről. És nem úgy ahogy ez addigi "komoly" kapcsolataidban tetted.
2013. febr. 19. 07:02
 6/11 anonim ***** válasza:
46%

Most dicsekszel vagy panaszkodsz?:)

Amúgy engem majdnem 6 év után is megnevettet a párom minden nap, elmondja, hogy mennyire fontos vagyok neki, hogy milyen szép vagyok és hogy mennyire szerencsés. Ha jó napja van nem csak egyszer, többször is. Talán ez a szerelem. Kívánom, hogy megérjétek együtt:)

2013. febr. 19. 07:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Vigyázz, mert jönnek a leélt háziasszonyok és kiosztanak. :)

Egyébként ez a szerelem.

2013. febr. 19. 07:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen kapcsolataid lehettek, de az a normális, ha a kapcsolat kialakulásánál és közben is dicséri egymást a két fél...

24N

2013. febr. 19. 08:03
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

22 évesen három komoly kapcsolaton túl vagy? Ezt nem teljesen értem... Nekem komoly kapcsolat ott kezdődik, hogy több évig tart nem egy vagy kettő. De ez nem a kérdéshez kapcsolódik.

Ez most a rózsaszín köd amit érzel. Ami jó élvezd ki. Évek múlva is ha ezt érzed akkor igen ez a szerelem.

2013. febr. 19. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szerelem.
2013. febr. 19. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!