Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit tennétek ha összejöttök egy lánnyal és aztán később kiderül róla egy nagyon fontos dolog (lent)?
szóval még kapcsolat előtt illik elmondani az ilyet , vagy ha már bíztok egymásban.. most lenne az első komoly kapcsolatom de nem tudom elmondjam e neki vagy hogy mikor mondjam el..
amit el szeretnék mondani : még általános iskolába jártam többször bántalmazott apám szexuálisan.. nem szeretném részletezni..
És ez senkinek se tűnt fel a családban?Egyáltalán hogyan voltál képes együtt élni egy ilyen emberrel?
Mindenképpen beszélj róla valakivel ,mert a párkapcsolataidra kihatással lehet,a fiúkhoz való viszonyodat nagyon is megzavarhatja.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Nem illik semmit sem párkapcsolat előtt, meg közben, meg után.
A párkapcsolat nem kötelez semmire, szóval úgy és akkor mondunk el valamit, ha úgy érezzük ott az ideje, és elakarjuk mondani.
Nem tartozol te annak a fiúnak semmiféle számadással, ettől ne félj.
Amúgy meg, az nem olyan nagy dolog, hogy nem volt még barátod :) Nem számít, ha szeretni fogjátok egymást.
De, ami lehet, hogy nem fog tetszeni: igazán nagy titkokat, ami ilyesfajta, azért nem feltétlen jó így indítani a kapcsolatot. A másik ezt soknak érezheti, és megijesztheted. Fő a fokozatosság.
Persze, gondolom el szeretnéd mondani magad, nem tudsz erről beszélgetni valakivel, vagy nem is akartál?
az a baj hogy szóba került a szüzesség.. és én azt hazudtam hogy az vagyok pedig nem..
18 leszek..
de min segít ha elmondom anyunak ezzel neki okozok fájdalmat és a férje emlékét fogja meggyűlöli.. attól nekem nem lesz jobb ha elmondom .. nem beszéltem erről még soha senkivel.
Innen úgy néz ki, hogy az lenne a legegyenesebb, ha tényleg elmondanád édesanyádnak.
De hát, valószínű vele se túl bizalmas a kapcsolatod, vagy épp annyira szereted, hogy úgy érzed, inkább a saját érzéseidet háttérbe szorítod. Ha nem is először édesanyádnak, egy barátnak, legalább elmondhatnád.
A szüzességről meg: hát ezt több szemszögből lehetne nézni, hogy most az vagy, vagy nem vagy az. A fiú igazából arra volt kíváncsi, volt-e előtte kapcsolatod más fiúval gondolom, vagy szexuális életed. Ilyen értelemben valóban szűz vagy.
Az, hogy apád bántott, nem ér fel egy normális kapcsolattal, és szexuális élettel, ami örömöt okoz.
Szóval ha így nézzük, pont olyan "tapasztalatlan" vagy, mint egy szűz. Úgyhogy végül is nem hazudtál.
7 éve történt...
ilyen régi dolgot hogy mondjak el .?
és apám is jó pár éve meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!