Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mit tennétek ha összejött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit tennétek ha összejöttök egy lánnyal és aztán később kiderül róla egy nagyon fontos dolog (lent)?

Figyelt kérdés

szóval még kapcsolat előtt illik elmondani az ilyet , vagy ha már bíztok egymásban.. most lenne az első komoly kapcsolatom de nem tudom elmondjam e neki vagy hogy mikor mondjam el..

amit el szeretnék mondani : még általános iskolába jártam többször bántalmazott apám szexuálisan.. nem szeretném részletezni..

2013. febr. 17. 09:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
37%
Most nem tiszta hogy fiú vagy vagy, lány?
2013. febr. 17. 09:26
 2/27 A kérdező kommentje:
lány
2013. febr. 17. 09:26
 3/27 anonim ***** válasza:

És anyukádnak nem mondtad el vagy osztályfőnöködnek?

Apádnak nevezett akárki már rég a börtönben rohadna,ha igaz amit írsz.De még most se késő!

Persze mond el a barátodnak,mert ez bizony könnyen kihatással lehet az egész életedre sok területen.

2013. febr. 17. 09:28
 4/27 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:
Igen, ezt csak akkor mond el ha már bíztok egymásban! Ez azért fontos mert ha rendes lány és elfogadja ezt akkor bizonyos dolgokban másképpen fog majd hozzád viszonyulni. Ha nem fogadja el, akkor nem is érdemli meg, hogy leállj vele. És igen, ha megvan a bizalom, nyugodtan leülhetsz vele és megbeszélhetitek. A volt barátnőm is hasonló helyzetben volt, és elmondta nekem a későbbiekben.
2013. febr. 17. 09:29
 5/27 A kérdező kommentje:

nem mondtam el senkinek.

apám már meghalt.

2013. febr. 17. 09:30
 6/27 anonim ***** válasza:

Uhh...

Sztem anyudnak már ne szólj... csak idegeskedne, és nem is tehetne már semmit... barátodnak mondd el...

2013. febr. 17. 09:35
 7/27 A kérdező kommentje:
nem is akartam szólni neki.
2013. febr. 17. 09:38
 8/27 anonim ***** válasza:
Az a legkevesebb hogy meghalt ilyen embernek meg se lett volna szabad születni.
2013. febr. 17. 09:47
 9/27 anonim ***** válasza:
Én megbeszélném vele, mivel valószínű, hogy lesznek gondjaid emiatt a szexualitással. Ha tudja fogja ennek az okát, akkor jobban vigyáz rád, ha egy kicsi esze is van.
2013. febr. 17. 10:10
 10/27 anonim ***** válasza:

Én a helyedben anyukámnak is elmondtam volna!De még most is elmondhatod nem késő!Tudja meg hogy az apukád milyen ember volt még ha fájdalmas is!

Gondold magad anyukád helyébe hogyha a te lányoddal lenne ilyen és nem mondaná el!

Szerintem annak kellene az elsőnek lenni hogy elmond édesanyádnak!Ha kételkedsz abban hogy a barátodnak elkellene mondani e vagy nem akkor ne mond el majd ha már biztos leszel benne hogy elmondhatod!

2013. febr. 17. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!