Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is vágyakozik egy pasiról? Aki nem lehet az övé mert foglalt
Igen, sajnos vagyis már nem sajnos!
Ez a férfi, már jegyben járt, amikor megismerkedtünk egy eseményen, majd egy új munkahelyre kerültem és társtulajdonos volt. Egyre többet találkoztunk egyre jobban vágytam rá. De tabu volt. Ezért igyekeztem is kerülni. Egyik reggel a folyosón elkapta a karom és belenézett a szemembe és megkérdezte hogy miért kerülöm? Aztán fontolgattam hogy otthagyom a munkahelyem miatta, és közöltem vele hogy miért tenném, és akkor elém állt és közölte hogy ne hagyjam ott, mert ő is így érez és akkor később szakított a menyasszonyával mivel elmondása szerint nem volt vele boldog! 3 hónappal később már együtt voltunk, ennek 2 éve! :)
Velem is ez van. Újabban furcsa játékot játszik velem az élet.Nemrégen egy olyan pasiba botlottam bele akiben nagyon megfogott valami(ritka kivétel,mondhatom)Külsőre nem pont az esetem,de jó pasi,érdekes személyiséggel..nem tudok túl sokat róla,csak amit elmesélt.Azóta nem is láttam,de mindennap eszembe jut,valamilyen formában:$
Ez az az érzés,amikor rámegyek az adatlapjára,végignézegetem a képeit,elgondolkozok,hogy lehet írnom kéne valamit,majd meggondolom magam,és kilépek.És gyötrődök,ott van a mi lett volna,ha...de mi lett volna,semmi:(
az már eléggé gáz ... :(
lehet jobban járnál , ha örökbe fogadnál egy kutyát, vagy valami állatot aki pótolhatja a hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!