Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is vágyakozik egy pasiról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is vágyakozik egy pasiról? Aki nem lehet az övé mert foglalt

Figyelt kérdés
De nap mint nap a fejemben jár és nem bírom elfelejteni, így boldogtalanul tengek...semmi értelmét nem látom a napomnak...de van mikor látom és felvidít.
2013. febr. 16. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos vagyis már nem sajnos!

Ez a férfi, már jegyben járt, amikor megismerkedtünk egy eseményen, majd egy új munkahelyre kerültem és társtulajdonos volt. Egyre többet találkoztunk egyre jobban vágytam rá. De tabu volt. Ezért igyekeztem is kerülni. Egyik reggel a folyosón elkapta a karom és belenézett a szemembe és megkérdezte hogy miért kerülöm? Aztán fontolgattam hogy otthagyom a munkahelyem miatta, és közöltem vele hogy miért tenném, és akkor elém állt és közölte hogy ne hagyjam ott, mert ő is így érez és akkor később szakított a menyasszonyával mivel elmondása szerint nem volt vele boldog! 3 hónappal később már együtt voltunk, ennek 2 éve! :)

2013. febr. 16. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem 3 évig tartott kb. egy ilyen vágyakozás, aztán ő elköltözött és sikerült nagy nehezen elfelejtenem.
2013. febr. 16. 21:25
 13/19 anonim ***** válasza:
velem mindig ez van, mert az összes jó pasi heteró :SSSSSSSSSSSSSSSS
2013. febr. 16. 21:43
 14/19 A kérdező kommentje:
11-es mázlista vagy :)
2013. febr. 16. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Velem is ez van. Újabban furcsa játékot játszik velem az élet.Nemrégen egy olyan pasiba botlottam bele akiben nagyon megfogott valami(ritka kivétel,mondhatom)Külsőre nem pont az esetem,de jó pasi,érdekes személyiséggel..nem tudok túl sokat róla,csak amit elmesélt.Azóta nem is láttam,de mindennap eszembe jut,valamilyen formában:$

Ez az az érzés,amikor rámegyek az adatlapjára,végignézegetem a képeit,elgondolkozok,hogy lehet írnom kéne valamit,majd meggondolom magam,és kilépek.És gyötrődök,ott van a mi lett volna,ha...de mi lett volna,semmi:(

2013. febr. 16. 23:03
 16/19 aszomszedneni ***** válasza:
legyél a barátja .
2013. febr. 17. 08:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem jelölt vissza facebookon sem :Dgáz?
2013. febr. 17. 10:39
 18/19 aszomszedneni ***** válasza:

az már eléggé gáz ... :(

lehet jobban járnál , ha örökbe fogadnál egy kutyát, vagy valami állatot aki pótolhatja a hiányát.

2013. febr. 18. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok mint a 15.valaszolo. Meglattam es bekattant vmi.Ez volt nyar vegen. Azota mindennap gondolok ra. Megprobaltam elfelejteni de nem sikerult igazabol. Nem is ismerem csak abbol a par mondatbol amit elmeselt es amit leszurtem a profiljabol. MostDe tudtommal nincs kapcsolata es mikor talalkoztunk akkor sem volt. Mondta hogy nem is szeretne baratnot. Szamtalanszor elgondolkodtam hogy mi lett volna ha rairok... De tisztaban vagyok veke hogy semmi.De meg mindig zavarba jovok ha meglatom vagy ha latom ha fent van a kozossegi oldalon.
2013. febr. 22. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!