Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is vágyakozik egy pasiról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is vágyakozik egy pasiról? Aki nem lehet az övé mert foglalt

Figyelt kérdés
De nap mint nap a fejemben jár és nem bírom elfelejteni, így boldogtalanul tengek...semmi értelmét nem látom a napomnak...de van mikor látom és felvidít.
2013. febr. 16. 20:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van már egy menyasszonya! Én általában ha szeretek valakit, az sosem szeret viszont. Nem ismerem a viszonzott szerelmet.
2013. febr. 16. 20:39
 2/19 A kérdező kommentje:
Neki is úgy tudom komoly kapcsolata van, de igazából nem is tudok róla sokat, de mégis vonz nagyon.
2013. febr. 16. 20:44
 3/19 anonim ***** válasza:
Zsani,te vagy az?:)
2013. febr. 16. 20:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Megértem! De nem érdemes róla ábrándozni, mondom ezt én. Tudom, hogy hiába szeretné az ember kiverni a fejéből de nem bírja. Pedig ha belegondolunk tuti, hogy az a valaki feleannyit sem gondol ránk mint mi rá. És az idő csak telik, telik és így megy el egy csomó. Ez az egyik legrosszabb érzés, mikor belegondolsz, hogy milyen boldog meg minden, te meg csak vagy, létezel, de nem is élsz igazán. Nyálasnak fog nagyon hangzani, de tulajdonképpen a szíved legnemesebb érzéseit pazarolod rá, és hiába. a sors mégis beint. Utána meg gondolkozhatunk azon, hogy ezzel most mi volna a célja a sorsnak.:( Ha még csak egy ilyen eset lett volna, de nekem már a második! De nem is érdekel már!
2013. febr. 16. 20:49
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem :D
2013. febr. 16. 20:49
 6/19 A kérdező kommentje:
4-es köszi, igazad lehet.
2013. febr. 16. 20:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Igen, ő is házas és én is az vagyok. De az érzés kölcsönös, ezt már megtudtam, viszont ettől semmivel sem lett jobb. Ha találkozunk (ami elég gyakran előfordul, mert sűrűn összefutunk akár az utcán is), akkor teljesen végem van, csak bámuljuk egymást szótlanul, mert már a baráti kapcsolatot is kezdjük kiiktatni, nehogy tovább fajuljanak a dolgok. Egyelőre nem javul a helyzet, ha nem látom egy-két nap, akkor letargiába esem, de amint találkozunk, máris felvillanyozódok, viszont ez sem túl tartós, mert újra jön a szenvedés. Ez tart már nyolcadik éve :( fogalmam sincs, hogy meddig mehet még így, bár azért ilyen durva csak az utóbbi másfél évben lett a helyzet, előtte csak hébe-hóba gondoltam rá, de sosem volt közömbös. Amióta csak ismerjük egymást, van valami furcsa dolog közöttünk.
2013. febr. 16. 20:51
 8/19 Diavolino44 ***** válasza:

Hát én velem még nem fordult elő. A lányokat szeretem :D

27F

2013. febr. 16. 20:52
 9/19 A kérdező kommentje:
Nálam már majd 2 éve tart ez a vágyakozás.
2013. febr. 16. 20:54
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem elegem van végképp! De nem fogok e miatt kikészülni! Senkit nem láncolhatok magamhoz, meg kényszeríthetek, hogy szeressen4 Ha nem szeret akkor nem szeret! A szerelem nem csak vak, de hülye is! :) Átkozott legyen! .)
2013. febr. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!