Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha találkoznál életed szerelmével, de ő foglalt lenne?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 22:38
1/8 anonim válasza:
Találkoztam életem szerelmével. Nem volt foglalt. Megvolt az összhang. De nem akart kapcsolatot. Szar érzés, de nincs mit tenni, tovább kell lépni, hátha lesz ugyanilyen tökéletes, vagy tökéletesebb.
2/8 anonim válasza:
Ha foglalt, akkor nem ő életem szerelme.
3/8 anonim válasza:
Feljönnék gyk-ra és kiírnám, hogy miért nem találok magamnak párt? Repertoár bővítés céljából...
4/8 anonim válasza:
Megvárnám, amíg nem lesz foglalt.
5/8 anonim válasza:
Senki foglalt emberrel nem kezdek randizgatni, ebből adódik, hogy foglat ember sosem lesz "életem szerelme", ismeretlenül/felületesen érintkezve ugyanis nem szeretünk egymásba. Ésszel csináld a dolgaidat, hogy ne kerülj hülye/megalázó helyzetekbe.
6/8 anonim válasza:
semmi olyat amit rám tudnának bizonyítani ;)
7/8 anonim válasza:
Ha ő is úgy gondolja, hogy te vagy élete szerelme, akkor hamarosan lépni fog és már nem lesz foglalt.
Ha nem gondolja így, akkor nem ő életed szerelme.
8/8 anonim válasza:
Velem is sajnos ez van szerintem egy tökéletes lány, de van párja, és még mindig rá gondolok. Viszont örülök neki, hogy megismerkedtem vele, mert neki köszönhetem, hogy megváltozott a lányokkal szembeni igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!