Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti egyszer meg akartok majd házasodni? (15-25 év közöttiek)
Figyelt kérdés
Ha igen, hány éves korban tartjátok ideálisnak? Tudom, hogy nem úgy megy, kell ahhoz egy megfelelő társ, de kíváncsi vagyok, hogy hány éves korban adnátok ilyenre a fejeteket. És gyereket szeretnétek majd? Ha igen, mennyit?
Kort is írjatok!
Köszönöm. :)
2009. szept. 7. 16:29
11/15 kolosszus22 válasza:
30 éves korom előtt szinte biztos, hogy nem nősülök meg, de lehet utána sem.
22/F
12/15 anonim válasza:
Hát házasodáshoz az ideális kor szerintem (fiúk esetében) 24-28 év. Én szeretnék gyereket, 2 lányt:), de igazából akkor kell gyereket vállalni szerintem, ha a férj el tudja tartani a családot, mert ha nem tudja eltartani, akkor csak problémák, lesznek.
18/F
13/15 Thurston válasza:
22-25 éves korom között mindenképpen szeretnék.
18F
14/15 anonim válasza:
Szerintem 30 felé ideális. 35-40 között már senkinek nem fogsz kelleni, mert akkor már úgy érzik a nők, hogy ha valaki akkora lúzer, hogy közel 40 év alatt nem talált olyan nőt, akit elvenne, akkor már nem is fog...
15/15 anonim válasza:
Amint lediplomázok, azonnal összeházosaodnék a szerelmemmel. Persze addig még sok víz lefolyik a vén Dunán, de én a legjobbakban bízok. :) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!