Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanában divat 20 évesen házasodni?
Figyelt kérdés
Szerintetek ezek a házasságok meddig tartanak? Tapasztalataitokat is megoszthatjátok!2010. jún. 4. 17:22
1/18 anonim válasza:
ezt az "irányvonalat"még nem láttam de biztos van.
2/18 anonim válasza:
20 éves vagyok, de egy embert nem ismerek a városban aki erre készül
3/18 anonim válasza:
Nekem se tűnt fel hogy divat lenne. Bár nővérem tényleg 20 éves volt amikor megházasodott, de pl bátyám 25 éves létére agglegény, és nem is tervezi hogy megházasodna.
4/18 A kérdező kommentje:
furcsa tényleg, de a környezetemből kapásból tudok mondnai 14 embert (az elmúlt 1,5 évet értem ezalatt)
2010. jún. 4. 17:29
5/18 anonim válasza:
20-25 évvel ezelőtt is sokan házasodtak 20 évesen(akárcsak én) szóval milyen divatról beszélsz?
6/18 anonim válasza:
Egy embert se ismerek, aki ilyenkor. Inkább épp fordítva, már a nem házasodás a divat, vagy élettársi kapcsolat, buzulás, swinger klubok, stb.
7/18 anonim válasza:
Szerintem eleve nem divat házasodni manapság, semennyi évesen sem.
Ha persze felcsinálja a srác a csajt, elhiszem, hogy sebtében elveszi...
inkább manapság az a jellemző, ha valakik 24-28 évesen házasságra készülnek, összeszalad a környék, hogy biztos terhes a csaj...
8/18 anonim válasza:
Nekem is van nem egy ilyen ismerősöm. pl az egyik tanárom is huszonegynéhány éves és házas :) Hát ha szeretik egymást akkor miért ne?! :)
9/18 anonim válasza:
De,de az én környezetemben is mindenki házasodik..és egyre fiatalabbak. 20, 21 évesek...csak tudnám, hogy miért jó ez nekik... 23 L
10/18 anonim válasza:
Én is házasodtam volna már 20 évesen. Nem azért, mert divat, hanem mert szeretem a páromat.
De úgy döntöttünk, hogy babával és esküvővel várunk a diplomaosztóig. Addig még van 2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!