Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mostanában divat 20 évesen házasodni?

Figyelt kérdés
Szerintetek ezek a házasságok meddig tartanak? Tapasztalataitokat is megoszthatjátok!
2010. jún. 4. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
aztán már ne haragudjatok de ha 40 évesen más kuki után vágytok meg más pina után akkor ne csodálkozzatok.
2010. jún. 4. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
De ezt nem értem..nem érzed magad fiatalnak hozzá? Nem érzed azt, hogy még élnél? Jó a házasság nem börtön, de sokkal szabadabb vagy addig, amíg nem vagy feleség, utána minden megváltozik. Az egy dolog, hogy szeretem a páromat és úgy érzem, hogy vele akarom leélni az életem, de 20 évesen... annyi lehetőség, tapasztalat vár akkor még rád, arról nem is beszélve, hogy akkor még annyit változik az ember..egy házasság akárhogy is nézzük, de kötöttség, amiért felelősséggel tartozol. Vagy neeeeem??! Én vagyok a hülye? :D:D 23 L
2010. jún. 4. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Divatnak az divat, hogy sokan szingli életvitelt akarnak magukra erőltetni. Ha valaki úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, akkor szerintem felesleges várni...

Írom ezt úgy, hogy én még egy jó darabig nem akarok házasodni. :D

20F

2010. jún. 4. 17:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát én senkit nem ismerek aki 20körül házasodna, sőt még olyat sem aki 25, én is 20 vagyok és eszem ágában sem lenne házasodni még.

Még tanulok legalább 4évig, majd utána talán, de inkább 30évesen.

20f

2010. jún. 4. 18:03
 15/18 A kérdező kommentje:
17.35 ott a pont! :)))))
2010. jún. 4. 18:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem divat lol.

Legalábbis nagyvárosokban nem hiszem.

2010. jún. 4. 18:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez nem divat. Régebben is így csinálták, képzeld szüleim is 20 évesen házasodtak és idén nyáron lesz a 30. házassági évfordulójuk. UramIsten, a szüleim is divatmajmok??? :D:D:D:D:D:D
2010. jún. 4. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy másik korosztályt idesorolni megint más téma...a szüleink teljesen másképp nőttek föl. Akkriban ez volt a nők (általánosságban) célja, hogy férjhez menjenek és gyereket szüljenek...ma már sokkal szabadabban élnek a nők és lehetőségük van pl. karriert csinálni mielőtt bekötnék a fejüket. A másik meg szerintem régebben (szüleink, nagyszüleink idejében) sokkal inkább tisztelték a házasságot, szent volt, ezért mindent megtettek annak érdekében, hogy ne válással végződjön, sokan meg sem tehették volna azt, hogy elváljanak (pl. pénz miatt, vagy nem tartották erkcsölcsös dolognak) eszükbe sem jutott ez az eshetőség, ma már sokan szerintem úgy kötik össze az életüket, hogy miért ne? ha nem működik, majd max. elválunk. Ezért volt régen kevesebb, és mostanában egyre több a válás.
2010. jún. 5. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!