Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai világban van még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban van még olyan fiú, aki csak szűz lánnyal hajlandó összejönni/ házasodni?

Figyelt kérdés
Anyukám szerint a "komoly" fiúk ilyenek, de szerintem ez már a múlté. Persze, nem kívánatos a csaj, ha minden jöttmenttel lefeküdt már, de létezik, hogy egy fiú elítél egy lányt, akinek 1 vagy 2 fiúja volt már előtte?
2009. febr. 19. 18:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Van 1 nagyon vallásos osztálytársam neki fontos,hogy szűz legyen a lány.De ha nem az akkor azért nem dobná.
2009. febr. 19. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
48%
Hány éves anyád 250? xD pff komoly fiúk... Hol élsz ember :P
2009. febr. 19. 18:55
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

én 26 éves fiú vagyok és nagyon örülnék, ha a jövendőbelim (feleségem) szűz lenne - és én lennék neki az első/utolsó/egyetlen

ez természetesen rám is vonatkozna, nem egyoldalú

nem vagyok bigott vallásos

2009. febr. 19. 18:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a fiu örül neki h ha ő az első....de ha esetleg nem akor biztos nem dobja emiatt...én 16 voltam amikora barátom 25 és nekem ő volt az elsőőő..a házasságot tervezzük;)
2009. febr. 19. 19:14
 5/18 anonim ***** válasza:
71%

Igen, a komoly fiúk ilyenek, mert tiszta lappal kezdenek, és komoly kapcsolatra rendezkednek be. :)

Például én.

2009. febr. 19. 19:54
 6/18 anonim ***** válasza:
37%

Milyen beképzelt ez az utolsó....

Pff

2009. febr. 19. 19:59
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Igen, az vagyok, mert gondolkodom, és nem veszek részt az egy éjszakás kalandokban, és nem érdekel, hogy ki hogy tud inni, dugni, füvezni, mert mindenki úgy cseszi el az életét mint pl. Te, és sajnálom, hogy neked nem volt más választásod!
2009. febr. 19. 20:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én anyum is azt mondta h a férfiak olyan lánnyal akarják leélni az életüket aki csak az övék volt. Én nem hittem el, de igaza volt. Persze nem törvényszerű h mindenkinek számít de a többség örül annak ha a szeretett hölgy senki másé nem volt soha csak az övék. Élő példa az én esetem. Szűz voltam amikor összejöttem a párommal, és mondta h ez neki nagyon sokat számít, és ezért jobban is szeret. Már lassan 2 éve leszünk együtt és azt akarja h én legyek a felesége. Szóval ez az egész nem olyan elavult, főleg a mai világot nézve ahol ennyire könnyelműek a nők!
2009. febr. 19. 20:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Jómagam is ilyen vagyok. Én is szűz lánnyal szeretnék összejönni. Majd... Valamikor... Ha majd ott tartok. Csak hát ha ez tényleg kimegy a divatból, akkor nem sok esélyem lesz.
2009. febr. 19. 20:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát anno az én barátomnak(ma már a férjem) igenis fontos volt , h szűz legyek/voltam.

Tényleg ritka már az ilyen felfogású ember, de nem hiszem h ők rosszabbak lennének, mint a "mai fiatalok"...

Hozzátenném még 25-ön is innen vagyunk mindketten, nemhogy a 250-en:D:)

2009. febr. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!