Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban van még olyan fiú, aki csak szűz lánnyal hajlandó összejönni/ házasodni?
Rosszul gondolod - legalábbis a régi erkölcs szerint. A féfiaknál az volt a dicsőség, ha minél több hódításuk volt. Amúgy sem lehet ellenőrizni, hogy szűz-e...
Ha nem volt, a (tehetősebb) család elküldte hivatásoshoz.
Ezt hívják kettős erkölcsnek.
Aztán néhány helyen és időben ez odáig mehetett, hogy a menyasszonyt tudós ember (asszony) ellenőrizte házasság előtt. Bár ez ott vagyoni kérdés volt: a szűz nő többet ért.
Egyébként volt már ilyen kérdés, nézd vissza.
Az a korrekt vélemény alakult ki, hogy lehet ilyet csinálni - de még a házasság előtt oda kell adni a szüzességüket egymásnak, hogy megtudják: összeillenek-e?
Hát, én csak rokonok, meg szűk baráti és ismerősi körében ismerek ilyen srácokat, viszont számomra is ez lenne az ideális. Ugyanis még én is szűz vagyok, ja és lány.
De azt valahogy könnyebben el tudnám fogadni, ha a jövendőbelim, leendő férjem számára nem én lennék az első, mint azt, hogy "oké, de mielőtt elveszlek..."
Régen, ha voltak is komoly(talan) kapcsolataim, titkon azt reméltem, hogy hamarabb véget érnek, mint hogy sor kerüljön a szexuális együtt létre, annyira görcsösen ragaszkodtam ehhez: szüzen férjhez menni.
Még ma is szűz vagyok, de már nagyon megingott a véleményem ebben. Szeretném helyesen csinálni, de tanácstalan vagyok.
Ezért inkább megpróbálok nem foglalkozni a kérdéssel...
De én is örömmel olvastam, hogy vannak még ilyen fiúk. :)
De abban biztos vagyok, hogy minden fiúnak tetszik, ha egy lány az övék, és csak az övék. Mindenestül. :)
A fiúk közül se mind ilyen.
Van, aki nagyon boldog lenne egy szál lánnyal egész életében. Csak ő készséges legyen :-) és az "ugyanhagyma" effektustól mentes :-)
Most lehet, hogy emiatt csúnyán fogtok nézni rám, de:
egy fiú úgymond arra tanítja meg a szűz lányt,amire csak akarja. Ha összeházasodtak, és a lány is készséges, meg szeretik egymást, akkor olyan tökéletes lehet a szex!
Hiszen mindent úgy fog megtanulni, ahogy te tanítod neki! Olyan technikákat sajátíthattok el, és egymáshoz csiszolódhattok teljesen! :)
Utolsónak: ez kétesélyes.
Úgy is történhet, ahogy írtad - és úgy is, hogy nem tud jól tanulni, nem azt szeretné tanulni, másfelé viszik a hajlamai (nem feltétlenül a másik nemre gondoltam), vagy neked nem tetszik mondjuk az illata... bármi lehet.
Ezért jó még a házasság előtt kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!