Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti egyszer meg akartok majd házasodni? (15-25 év közöttiek)
Ha igen, hány éves korban tartjátok ideálisnak? Tudom, hogy nem úgy megy, kell ahhoz egy megfelelő társ, de kíváncsi vagyok, hogy hány éves korban adnátok ilyenre a fejeteket. És gyereket szeretnétek majd? Ha igen, mennyit?
Kort is írjatok!
Köszönöm. :)
17 éves vagyok, de én már szívem szerint most elvenném a barátnőmet :) ennek ellenére nem tartom ezt a kort ideálisnak, előbb szeretnék azért összeköltözni vele. meg a fősulit is jó lenne befejezni. amúgy igen, gyereket is szeretnék, legalább kettőt. még a neveken is gondolkodtunk már barátnőmmel :D vicces volt.
ja és az ideális kor 25-30 körül van.
meg hát.úgy 22éves korom körül de lehetőleg külföldön és külföldi állampolgárságal:D
17f
jah gyereket is akarok majd 2őt
Néha úgy érzem,hogy igen, egy imádnivaló feleség, kis ház, gyerekek, más nem is kell.
De azért emlékeztetőül ott vannak a fejemben El Bandi hasznos tanácsai is :D
Szval majd alakul.
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!