Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben aludjak a barátomnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben aludjak a barátomnál?

Figyelt kérdés
Most fogunk először együtt aludni. Szigorúan csak együtt alvásról van szó, semmi szex. Miben aludjak? :)
2009. szept. 7. 15:33
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
29%
szánalmas amikor egy lány így beszél... már ne is haragudj, de bevallom ezek után nem sokba nézlek... undorító...
2009. szept. 7. 21:29
 32/45 anonim ***** válasza:
a kommentjeid alapján te egy igen karakán kiscsaj vagy. És mégsem tudod eldönteni, hogy miben aludj a pasidnál? Kérdezd meg tőle, hogy ő miben látna szívesen.
2009. szept. 7. 21:48
 33/45 A kérdező kommentje:
nem kellenek a kommentek, nem tudtok olvasni? írtam már h nem kell több válasz. amúgy meg már tudom h miben fogok aludni és csak azért írtam ki hogy hátha valaki normális tanácsot tudna adni és h a véleményünk egyezik e. meg unatkoztam is ráadásul :))) b.rom állatok ;)
2009. szept. 7. 22:02
 34/45 anonim ***** válasza:
67%
tudom h nem kérsz több kommentet de azért én mégis leírom a véleményem. szóval nem értem h mért nem aludhat szexi topban meg bugyiban... ennyi erővel strandra se menjenek mert meglátja bikiniben!! (melltartó és bugyi)
2009. szept. 8. 00:35
 35/45 anonim ***** válasza:
8%
Gyönyörűen tudsz beszélni... hatalmas igényességre vall.
2009. szept. 8. 06:55
 36/45 anonim ***** válasza:
31%

Az vagyok, akit először b.ziztál le. Gratulálok az intelligencia szintedhez. Kifejezetten nőiesnek tartom, ha egy ilyen érett lány ilyen szavakat használ, mint amiket a kommentjeidben írtál. Jobb lenne, ha nem a barátod hergelésével foglalkoznál, hanem azzal, hogy miről szól a nőiesség valójában. Gondolkozz kicsit.

Egyébként nem kell csadorban járnotok, de ha kint van a fél melletek, ne csodálkozzatok, ha a férfiak bámulják. Vagy nem pont ez a célotok? Ti sem fordulnátok el, ha félig kilátszódó nemiszervvel járkálnánk. Egyébként nagyon igaz a mondás: Ha egy férfi megbámul Titeket, akkor egy gusztustalan perverz barom. Ha nem bámul meg, akkor meg b.zi.

Szóval ha rám hallgatsz, azt veszel fel, amit akarsz. Csak ne írj ki feleslegesen kérdéseket, ha már úgyis eldöntötted a dolgot. Hergeld nyugodtan a barátodat, hogy aztán szexmániás állatnak kiálthasd ki, ha elkezd "közeledni".

2009. szept. 8. 08:33
 37/45 anonim ***** válasza:
31%
Remélem a pasid rád ismer a szavaidból, és még azelőtt kidob a szemétre, mielőtt ott aludnál nála.
2009. szept. 8. 09:30
 38/45 A kérdező kommentje:
Remélem szétr.had a szátok :) Pusziii :D
2009. szept. 8. 14:15
 39/45 anonim válasza:
0%

csak egy kérdés...

ha mindenki magából indul ki, akkor miért b*zizol meg k*rvázol, heee?

szívááás.

2009. szept. 8. 15:59
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora egy műveletlen tahó vagy istenem.. aludj inkább egy láncfűrésszel..
2009. szept. 8. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!