Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben aludjak a barátomnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben aludjak a barátomnál?

Figyelt kérdés
Most fogunk először együtt aludni. Szigorúan csak együtt alvásról van szó, semmi szex. Miben aludjak? :)
2009. szept. 7. 15:33
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem akarsz szexet, miért töröd a fejedet csipkés bugyin, és testhezálló felsőn? Szerintem ha ezen gondolkodsz, akkor nagyon is akarod a dolgot! Ne légy álszent.

30F

2009. szept. 7. 15:54
 12/45 A kérdező kommentje:
Nem vagyok álszent te b.zi, attól hogy szexis cuccban szeretnék aludni, még nem akarok vele lefeküdni!!!!!
2009. szept. 7. 15:59
 13/45 anonim ***** válasza:
76%
Szexi cucc és semmi szex. Ez nagyon ocsmány munka.Pizsama ha nem lesz szex, egyébként meg ne húzd fölöslegesen, nagyon gyerekes. Tényleg ne szűzqurváskodj.Fölösleges.
2009. szept. 7. 16:00
 14/45 A kérdező kommentje:
Nem kérek több választ, köszönöm.
2009. szept. 7. 16:01
 15/45 anonim ***** válasza:
83%
Az vagyok aki a csipkés bugyit ajánlotta toppal! De most miért, annál nagyobb lesz majd a vágy amikor először csinálják. És ha flanelpizsamában fekszik mellette akkor is csak arra fog gondolni a pasi egész éjjel szoval tökmindegy. De én akkor is a szexis cuccot ajánlom, legalább látja milyen jó kis csaja van.
2009. szept. 7. 16:03
 16/45 A kérdező kommentje:

Hát igen, egyetértek veled!

Meg amúgy is felizgult már többször is amikor csak smároltunk és nem támadott le meg semmi nem volt.... mindenki magából indul ki

2009. szept. 7. 16:07
 17/45 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó,teljesen igazad van!!!!!Akkor ez úgy működik, hogy mi nők mindig járjunk csadorban,amikor nincs szexre lehetőség?Mert akkor a szép ruhák,smink stb .. is mézesmadzag húzás!Szóval,légy csak csini,mert látni fogja milyen kis csini igényes szexi csaja van!Ettől nem leszel szűzk rva!Egyébként a mézesmadzag már ott elkezdődik, hogy együtt alszanak!!!!!!!!!Haha
2009. szept. 7. 16:10
 18/45 anonim ***** válasza:
27%
Megkérdezetem, hogy miért nem lesz szex? Ott alszol nála, de nem szexeltek? Mi értelme van?
2009. szept. 7. 16:57
 19/45 anonim ***** válasza:
55%
Igazából a kommentekből és a válaszokból én azt szűröm le, hogy elég éretlen buta kis liba vagy nem értem anyád vagy bárki, hogy engedi, hogy ilyen kislányként (nem érdekel a korod kímélj megtőle mert lehetsz akár 20 is attól még gyerekes vagy)ottaludj egy férfival...Mellesleg ha nincs sex minek akarod felizgatni?Hogy lássa milyen jókis nőcije van? Hát k*rva jó de ő sexy ruci nélkül ő ezt nem látja?...amúgy csak, hogy válaszoljak a kérdésre szerintem nagy alvós pólóban és bugyiban aludj az még reális.De téll. minek akarsz neki ribanckodni?
2009. szept. 7. 17:12
 20/45 anonim ***** válasza:
56%
ha nincs szex akkor minek? :D az a dolog krémje.
2009. szept. 7. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!