Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben aludjak a barátomnál szerintetek?
Persze, hogy nem fogtok!:)
Valami lazát vegyél fel, amit kb. 5 perc után le is tudsz könnyen venni!
attól függ.ha úgy gondolod milyen jó lenne mégis izélni akkor egy babydoll:D
HA biztosan nem akarsz aminek elég kicsi az esélye..mármint hogy nem fogtok egy mama pizsit akkor tuti nem áll fel neki:D
utolsó te akkora egy gyökér vagy...nem az számít miben vagy,senkit sem érdekel,ha szeretitek egymást...
egy rongyos kukában is szexinek látna ha szeret...
Hu az szerintem alap tétel, hogy ha nem akarok lefeküdni egy csajjal akkor nem alszom vele.
Ebből nagyon egyszerü rosszul kijönni, mert:
1. Ha tényleg nem próbálkozik nálad, akkor lehet h megsértődsz, mert te éppen kívánod, vagy bu*z*inak gondolod.
2. Ha meg rádgerjed, akkor meg egy bunkó lesz aki nem tartja a szavát.
Szóval nagyon nem lesz ez így jó szerintem, de hát ha igy akarod...
Vegyél fel egy hálóinget, aminek csak felső része van de az olyan hosszú, nemtudom mi a neve. Az nem tul szexi, de könnyen le lehet venni vagy felhajtani a helyzet ugy kivánja :)))
20f
ajjj...dehülyék vagytok. egyik oldalról azért, mert ha 2 ember együtt alszik, abból abszolúte nemkell h szex legyen. főleg hamég fiatalok is. fiatalok, és normálisak, akkor simán tudnak együtt aludni úgy h ne szexeljenek.
a másik meg, azért mert szeret, attólmég nemkell elengedned magad és rongyos kukában aludnod. főleg nem első nap. igenis ennekis adjuk meg a módját. sokkal jobb úgy bebújni a párod mellé, h tudod h temég pizsiben is szexi vagy. és nem úgy, hogy ez a pizsim, nah, nagyanyámtól kaptam 10 éve, deha szeretsz, akkor ezis tecceni fog. erre majd ráérünk, hamár 20 éve házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!