Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben aludjak a barátomnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben aludjak a barátomnál?

Figyelt kérdés
Most fogunk először együtt aludni. Szigorúan csak együtt alvásról van szó, semmi szex. Miben aludjak? :)
2009. szept. 7. 15:33
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
17:12 engem meg kímélj meg a szövegedtől, nem is ismersz!!! K.rva szádat
2009. szept. 7. 17:22
 22/45 A kérdező kommentje:
És attól h még nem akarok vele lefeküdni, úgy gondolom h aludhatunk együtt még!!!! Mindenki magából indul ki amúgy !!!!
2009. szept. 7. 17:23
 23/45 anonim ***** válasza:
43%
Oké, de MIÉRT nem akarsz vele lefeküdni? Akkor minek vagy vele, ha nem kívánod?
2009. szept. 7. 17:36
 24/45 A kérdező kommentje:
Ahj már, persze hogy kívánom de lefeküdni még nem akarok vele mert még korai lenne. Meg egy picit szégyellős is vagyok előtte, szóval előbb együtt alvás, utána meg majd alakul minden. Nem tudom hány éves vagy de biztos nagyon fiatal ha ezt nem érted meg hogy miért nem akarok vele lefeküdni...
2009. szept. 7. 17:45
 25/45 anonim ***** válasza:
64%
Miért kéred az emberek vélyeményét, ha lek*rvázod őket utána? Menj barbizni :)
2009. szept. 7. 18:43
 26/45 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem pedig te vagy nagyon fiatal, mert nem érted meg, hogy a nem akarsz szexet, akkor ne vegyél fel szexi fehérneműt, mert ez a pasidnak nem jó.

Korai? Harmadik randin már mehet a szex! Ha annyira mebízol benne, hogy nála alszol és kívánod is, akkor szerintem ne sanyaratsd szegény pasit.

2009. szept. 7. 18:50
 27/45 anonim ***** válasza:
55%

"ha nem akarsz szexet, akkor ne vegyél fel szexi fehérneműt, mert ez a pasidnak nem jó. "

ez így egyáltalán nem igaz...mert nálunk pl. a barátom mondta hogy ilyen meg olyan szexi ruciba aludjak mikor itt lesz...pedig itt se volt szex...

minden attól függ, hogy hány évesek...meg hogy szüzek-e...mert ha még szüzek akkor szerintem egyáltalán nem szemétség meg semmi...(mondjuk egyébként se)

jah és az is hülyeség szerintem, hogy ne aludjon ott, ha nem lesz szex...és akkor mégis mikor kezdjék a pettinget? gondolom mások se csak úgy durr, belevágtak a közepébe...főleg így, hogy írta, hogy még szégyenlős előtte...

és hogy a kérdésre is válaszoljak: amiben jól érzed magad és azért szexi is = ) mondjuk én a szexi alatt nem az ilyen csipke, olyan csipkét értem...hanem extra rövid nadrág meg valami feszülős felső...ilyesmi...

2009. szept. 7. 19:07
 28/45 anonim ***** válasza:
31%
Hát nem tudom, ha meglátna szexi ruciban szted tudná tartani magát?:)
2009. szept. 7. 19:36
 29/45 anonim ***** válasza:
66%
Ez azért nem semmi, hogy leb*zizol, meg lek*rvázol mindenkit, aki kicsit ellenkezik veled. Dehogy a kérdésedre is válaszoljak, hát aludj valami kis franciabugyis-topos szerkóba.
2009. szept. 7. 20:24
 30/45 A kérdező kommentje:

azért k.rvázok meg b.zizok mert vannak akik ilyen stílusban írtak nekem, én meg nem hagyom magam!

Volt már hogy smároltunk és simán felállt neki, vagy azt akarjátok mondani h csak szexnél állhat fel ???? Igen, tudta tartani magát képzeljétek el, attól hogy egyesek nem tudják tartani magukat és magukból indulnak ki, arról én nem tehetek. A hasznos tanácsokat meg köszönöm.

2009. szept. 7. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!