Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok sokan oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok sokan oda a félénk lányokért?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet itt olvasni hogy inkább legyen félénk mint rámenős a lány. De miért? Nem jobb az valaki vagány és jó a beszélőkéje? Én annyira irigylem az ilyen lányokat. Mármint oké hogy társaságban be nem áll a szám, de ahogy szembe találom magam a fiúval aki tetszik, teljesen zavarba jövök. Szóval nem jobb egy olyan csaj akivel lazán el lehet beszélgetni?
2013. febr. 12. 20:00
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Hát akkor sajnálom, hogy nekem már nincs esélyem nálad, úgy hogy nem is ismersz :/ :D
2013. febr. 12. 23:32
 42/44 anonim ***** válasza:
41-es neked is pont annyi esélyed van mindenkinél. Ez egy anonym oldal, de ettől még az életben összejöhetsz azzal, akivel itt vitázol. Pont ez benn a jó.:D
2013. febr. 13. 07:24
 43/44 NagyD1990 ***** válasza:
én pont, hogy nem szeretem az ilyen csajokat. párszor elmentem egy ilyen csajjal ide-oda, de állandóan csak én beszéltem és ebből elegem is lett. ha magammal akarok beszélgetni, akkor azt bármikor megtehetem. szóval én jobban szeretem, ha egy lány határozott, beszédes és nem jön zavarba minden apróságtól.
2013. febr. 13. 15:49
 44/44 anonim ***** válasza:
Védelmező ösztön előcsalogatása? Rászorulás, kiszolgáltatottság? Odaadás? Alkalmazkodókészség? Háziasság? Családszeretet? Hmm... Ha szándékomban állna a nyers hangnem használata, leírnám, hogy röhög a vakbelem. A mondandóm szalonképesebb változata valahogy úgy cseng, hogy elsőkézből jövő tényként kezelendőek a szavaim, ugyanis én magam sem vagyok valami szociális/emberközpontú jellem. Kifejezetten karakán, érvényesülni és sajátos módon beteljesedni kívánó, szarkasztikus humorral és fanyar beszédstílussal megáldott embernek tartanak a közeli ismerőseim, olyannak, aki az élet nagy kérdéseire kutatja a választ, és eme tevékenységét éli meg elsőszámú küldetéseként, nem a gyerekszülést háztartásvezetéssel és főleg nem az élvhajhászatot. A pasik is előbb látják bennem a szunnyadó pszichopatát, mint a felkarolnivaló, mimóza tündérvirágszálat (ezt egyenesen tőlük hallani, mielőtt még paranoiát feltételeznétek rólam). Mindebből következik, hogy a "csendes", "félénk", valamint "visszahúzódó" jelzők önmagukban semmit sem mondanak, ezektől még lehet akármilyen az adott csaj, legfeljebb nem teszi közszemlére a foga fehérjét. Az itteni válaszadók (közülük is a hímneműek) vagy pontatlanul fejezték ki magukat vagy egyszerűen elhamarkodottak a magányos farkasok feletti ítéleteik. Kérdező, te épp ezért nem vagy tökéletesen tisztában a valósággal, félrevezetően fogalmaznak egyesek.
2013. márc. 1. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!