Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok sokan oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok sokan oda a félénk lányokért?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet itt olvasni hogy inkább legyen félénk mint rámenős a lány. De miért? Nem jobb az valaki vagány és jó a beszélőkéje? Én annyira irigylem az ilyen lányokat. Mármint oké hogy társaságban be nem áll a szám, de ahogy szembe találom magam a fiúval aki tetszik, teljesen zavarba jövök. Szóval nem jobb egy olyan csaj akivel lazán el lehet beszélgetni?
2013. febr. 12. 20:00
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"pimaszkodunk a fiúkkal"

H*lyének néztek minket, kigúnyoltok és hangosan nevettek rajtunk, mert van vér a pucátokban. Ezt nevezed te annyira szuper tulajdonságnak? Na egy félénkebb lány pont ezt nem csinálja.

2013. febr. 12. 21:12
 22/44 anonim ***** válasza:

22-es: A pimaszkodás nem ezt jelenti, hanem azt, hogy ha egy srác ugrat bennünket, vissza tudunk szólni.

Az más kérdés, hogy az önbizalomhiányos srácok nagy átlagban félnek tőlünk, de ezzel igazából nincs is baj, mert úgysem jönnénk ki jól egymással párkapcsolati szinten. Most komolyan ekkora probléma, ha valaki mer nyitni mások felé?

2013. febr. 12. 21:18
 23/44 anonim ***** válasza:
23-as kinél mit jelent. A nagy többségnél a h*lyítést. Azt meg végképp nem értem, hogy egy visszahúzódóbb lány mért ne tanulna jól, mért ne lenne segítőkész. A vagányság és rámenősség pedig taszító tulajdonság egy nőnél, ahogy a férfinál is az lehet, de ezt már írták páran.
2013. febr. 12. 21:21
 24/44 anonim ***** válasza:
56%

24-es:

Senki nem állította, hogy egy visszahúzódó lány nem lehet jó tanuló, segítőkész, jóindulatú, stb. Itt most igazság szerint azon robbant ki a "vita", hogy a félénk lányok védelmére kelve itt néhányan már szinte az ostoba libákkal hasonlítják össze a vagányabb, talpraesettebb lányokat.

Ugyan én már leírtam egyszer, de megteszem megint: nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be, bár azt azért kicsit túlzásnak tartom, hogy a vagányságot "visszataszítónak" titulálod. Sehol nem írod, hogy ez a te véleményed, szinte abszolút igazságként kezeled a dolgot, ezt pedig általánosításnak nevezik, ami ellen pont ti, srácok szoktatok a leginkább hadakozni. Semmivel nem rosszabb egy vagány csaj mint egy félénkebb, és ugyanez fordítva is igaz. Hidd el, ismerek én aljas csajt mindkét fajtából.:)

2013. febr. 12. 21:29
 25/44 anonim ***** válasza:
A pimaszság egyáltalán nem azt jelenti, hogy játszunk a fiúkkal. Sőt, én olyat még nem is tettem amit te leírtál. Csak a hlye pics*k élvezkednek azon, ha átvágnak valakit. A pimaszság egyfajta játékossag, amit gyakran felhasználok, ha valakit gyorsan meg szeretnék ismerni. Belebonyolódunk egy személyes témába, közben piszkalódunk és látszólag hülyéskedünk. A formalitás miatt a végén megjegyezzük persze, hogy "csak viccelek, nyugi", de tapasztalataim szerint ezelőtt a kijelentés előtt szoktak elhangzani a legnagyobb igazságok. Ezek után személyesebb, nyitottabb a kapcsolatunk és a beszélgetés is sokkal szabadabban megy egy olyan emberrel akit akár 10 perce ismersz.
2013. febr. 12. 21:32
 26/44 anonim ***** válasza:

"kicsit túlzásnak tartom, hogy a vagányságot "visszataszítónak" titulálod"

Ebből azért sejthetnéd, hogy nem általánosítok, hanem a saját véleményem írom. És igen én visszataszítónak találom és úgy vélem egy félénkebb lánnyal sokkal nagyobb esély van a komoly, tartós kapcsolat kialakítására, mint a hisztis, beképzelt, vadabb lányokkal.

2013. febr. 12. 21:35
 27/44 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint nálad a vagányság egyenlő a hisztivel és a beképzeltséggel. Érdekes képleteket alkotsz. Én ismerek olyan szerény lányt, aki olyan jeleneteket rendezett le a pasijával, aki azután hétmérföldes csizmával menekült. Ugyanígy ismerek vadabb lányt is akinek a személyisége szintén hagy maga után némi kívánnivalót. A szerénység és a vadság két személyiségjegy és ennek a meglétük nem vonja alapból magával a hisztit és a beképzeltséget, nem befolyásolja.
2013. febr. 12. 21:41
 28/44 anonim ***** válasza:

"nálad a vagányság egyenlő a hisztivel és a beképzeltséggel"

Mért? Szerinted nem? Az esetek 90%-ában együtt jár a kettő igen még akkor is, ha nem hiszed ezt el.:)

2013. febr. 12. 21:49
 29/44 anonim ***** válasza:
Nem. Én például hosszú pórázon tartom a barátomat. Bárhova elmehet, bárkivel, lazán veszem a dolgokat. Csak tisztáztam vele, hogy a bizalmam egyszer eljátszandó és hogy számomra is vannak határok. Tiszteletben tartjuk egymást és örül, hogy ilyen laza vagyok. Nagyon ritkán hisztizek, azt csakis okkal, mert hiszek abban, hogy sok mindent meglehet oldani egy normális beszélgetéssel és hál' istennek a beszélőkém is megvan hozzá. Te milyen következtetted ki ezt a 90%-os statisztikai adatot? :D Mert ha én most azt mondom, hogy a vagány lányok 95%-a fogható hosszú, boldog párkapcsolatra akkor nekem elhiszi azt bárki is, ha csak úgy a hasamra ütök és mondok valamit? Miért lenne így? Én körülnézek és nem ilyennek látom az embereket. Nem szabad csak a feketét és a fehéret látni, ennél árnyaltabbak vagyunk sokkal. Én azt mondom, hogy az egészséges még mindig a nem szélsőséges, az arany középút. De azt egy szóval se mondom hogy a vagányság vagy a szerénység rossz dolog. Egyszerűen csak egy kis darabka, egy kis mozaik egy emberből. Azon kívül van kismillió szempont és az összhatás a lényeg.
2013. febr. 12. 21:58
 30/44 anonim ***** válasza:
Bocsi, voltak hibák az írásomban, remélem érthető, csak mikor írom a mondatot fejben már 5 gondolattal arrébb vagyok. :)
2013. febr. 12. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!