Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért vagytok sokan oda a félénk lányokért?
Na igen, ez meg a másik... amikor megfejtitek a férfiakat. Annyira szeretem.
De legalább az én kis Pöttöm Pannám nem gondolja ezt. Ő is "félénk". Csak nem velem :)
2013. febr. 12. 20:08
Mind2 féle nőnek megvan a maga vonzereje: míg a nagydumás, társaságközpontja nő inkább a kirívó önbizalmával, addig a félénkebb pont ezzel az ártatlanságával kelti fel egy férfi érdeklődését. Egy rámenős lány talán még vonzóbb is, de inkább rövid távra, fellángolásos kapcsolatra (legalábbis ahogy én tapasztaltam), viszont egy visszahúzódottabb, csendesebb lány előhozza a férfi védelmező, óvó ösztöneit.
2013. febr. 12. 20:09
Kicsit gonosznak érzem a kérdést és a válaszokat.:) Nekem elég jó beszélőkém van, általában szót értek az emberekkel, de nem ment át rajtam a fél város, párkapcsolatban élek, soha nem csaltam meg senkit, stb.:D
Egyébként kérdező: fiúja válogatja, hogy kinek mi jön be. Van olyan srác, aki a falra mászik a vagányabb csajoktól, és van olyan, aki nem szereti a csendes lányokat. Nincs erre szabály, kinek mi a vonzó.:)
2013. febr. 12. 20:10
Én az a bizonyos nagydumás, nagyszájú, társaság középpontjában lévő lány vagyok és a hűséget és a bizalmat tartom egy kapcsolat alappillérének. A két dolog között nem látok összefüggést, attól még, hogy valaki kevésbé kommunikatív, még nem biztos, hogy egy megtestesült angyal. Én ezt a szerény lány - hosszú kapcsolat dolgot másképp is tudnám értelmezni: szerintem velem azért érné még egy hosszabb távú kapcsolat, mert mellettem nem tudnak unatkozni az emberek. Engem zavar az ha csak filmezgetünk és nem csinálunk semmi olyat, amire ne emlékeznénk X év múlva. Szeretek kreatív lenni és spontán, örülök, ha meglephetem a párom.
2013. febr. 12. 20:17
15/44 A kérdező kommentje:
Jajj én nem negatívan értettem a rámenős és nagydumás jelzőt! Pláne nem egyenlő azzal hogy átment rajta a fél város. Ezt inkább pozitív tulajdonságnak tartom. Ezért sem értem nagyon amikor itt azt irogatják sokszor, hogy inkább a félénk mint a nagydumás lány kell nekik.
Mikor én megkérdeztem ezt pár fiú barátomtól, azt mondták azért, mert számukra egy félénkebb lány sokkal jobban kitud tűnni a többiek közül. Én is félénkebb vagyok, viszont a pasimmal már nem lennék annyira az...;))
18/L
2013. febr. 12. 20:31
A félénk lány maximum a szépségével tűnhet ki. Szerintem.
2013. febr. 12. 20:46
18-as szerintem meg nem.:) Általában okosabbak, mint a plázacicák és a nagyszájúak és nem akarják irányítani a férfit, nem nyafognak, megértőbbek, elfogadóbbak, hűségesebbek, kedvesebbek, romantikusabbak, háziasabbak, családcentrikusabbak. Folytassam?
Azoknál, akik szexre hajtanak vagy csak alkalmi partnert keresnek nem nyerők szerencsére.
2013. febr. 12. 20:52
Pontosan,ez nem igaz szerintem.Én is félénk viszahúzódó vagyok,és hiába csinos,tojtak rám a pasik.Ma mindenkinek a nagyszájú,nyomulós csajok kellenek.Itt vagyok 30 éves és össz 4 pasival voltam...
2013. febr. 12. 21:04
Nem látom az összefüggést. Én a nagyszajú lány vagyok és a felsorolásodból egy jelző nem illik rám. A barátnőim is ilyen típusúak. De látom ha szóban forog a vagányság meg a rámenősség akkor már egyből a plázacicákra asszociáltok. Miért? Mi ápoltak vagyunk, jól tanulunk, bármikor segítjük egymást, az idegeneken is, mosolygunk, hangosan nevetünk, pimaszkodunk a fiúkkal, bulizunk, ismerkedünk és van vér a pucánkba, hogy elmerjük mondani a kiszemelt fiúnak, hogy mit érzünk iránta és nem egy sarokban ülve várjuk a sült galambot a kepünkbe. Könnyen barátkozunk, nyitottak és őszinték vagyunk. Nem értem mi ezzel a baj és hogy hol itt a negatív jelző.
2013. febr. 12. 21:05
Kapcsolódó kérdések: