Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé antiromantikus vagyok. Ez nagy baj?
a valentin naptól hányingerem van, utálom amikor egy lány/nő úgy gondolja hogy a boldogsága a barátjától függ, A romantikus gyertyafényes/rózsás eltúlzott dolgoktól falnak megyek. Ha nekem ilyet csinálna a barátom, simán kidobnám. Szeretem ha ölelget puszilgat aranyos és törődik velem, de például amikor a barátnőim mesélik hogy a pasijaik rajzolnak, énekelnek, meg verset írnak..tejóég..
romantikus, eltulzott filmeken már sírnék (nem meghatódottságtol)..pl: gossip girls, amikor a barátnőim mutogatják nekem a romantikusabbnál romantikusabb részeket, hát én a hajam tépem..nem értem ezekben a dolgokban mi a romantikus, eltulzottnak tartom..velem van a baj?
Én pont így vagyok vele, mint Te, irritál a romantikázás. Szerintem ez egy álszent dolog, jópár kapcsolaton túl vagyok, és sosem szorultunk rá erre, enélkül a majomparádé is tudtuk, hogy fontosak vagyunk egymásnak. Inkább a tartalom volt fontos, mint az ilyen formaságok, a romantikázás pedig szerintem elég gyakran sok forma, tartalom nélkül.
Szóval ne aggódj, lehetsz így is harmonikus kapcsolatban, plusz van a férfiaknak is egy rétege, akinek pont akkor nem kellenél, ha romantikus alkat vagy.
22/F
Hello, én is ide sorolható vagyok! (18L)
Páromnak a héten mondtam, hogy SEMMIT ne tervezzen Valentin napra, egyikünk sem hívják Valentinnak. - persze rosszul esett Neki, ő valahol szeretné.
Nem a gyertyától és rózsaszirmoktól lesz szerelmesebb egy pár, füstölő meg méz és ki tudja még mi...semmi szükség rájuk. Külsőség mind.
Nem mi vagyunk hülyék.
Semmi baj azzal, ha nem szereted a nyálas dolgokat, néha én is eldobom az agyam tőlük. Azért ha a párod virágot vesz neked, rajzol neked valami szépet, verset ír neked, szerenádot ad, azt próbáld megbecsülni, de nyugodtan érzékeltesd vele, hogy nincs szükség arra, hogy így törje magát. Neked egyszerűen nincs szükséged ezekre, hogy érezd, szeret a párod. Ennyi. Ezzel nincs semmi baj. Próbálj olyan párt keríteni, aki nem az a túlzottan romantikus alkat, és minden rendben lesz.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!