Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé antiromantikus vagyok. Ez nagy baj?
a valentin naptól hányingerem van, utálom amikor egy lány/nő úgy gondolja hogy a boldogsága a barátjától függ, A romantikus gyertyafényes/rózsás eltúlzott dolgoktól falnak megyek. Ha nekem ilyet csinálna a barátom, simán kidobnám. Szeretem ha ölelget puszilgat aranyos és törődik velem, de például amikor a barátnőim mesélik hogy a pasijaik rajzolnak, énekelnek, meg verset írnak..tejóég..
romantikus, eltulzott filmeken már sírnék (nem meghatódottságtol)..pl: gossip girls, amikor a barátnőim mutogatják nekem a romantikusabbnál romantikusabb részeket, hát én a hajam tépem..nem értem ezekben a dolgokban mi a romantikus, eltulzottnak tartom..velem van a baj?
voltam már szerelmes..
írjátok le hogy szerintetek milyen egy romantikus este, légyszi sokan!:)
Van értelme leírni?
"A romantikus gyertyafényes/rózsás eltúlzott dolgoktól falnak megyek. Ha nekem ilyet csinálna a barátom, simán kidobnám."
Mert szerintem nincs.:D
Számomra egy romantikus este, amit jelenleg a legjobban szeretnék de nincs kivel.
A Balaton mellett valami nyugisabb településen kibérelünk egy házat és este (egy szép nyári éjszaka) kimegyünk a városba, sétalgatunk a félhomályban, aztán kimegyünk a partra, ahol szép dús fű van, oda leülünk, a lány a vállamra dönti a fejét, én átölelem, belepuszilok a hajába, aztán nézzük a vizet, beszélgetünk.Vagy lefekszünk a fűre közel egymáshoz és nézzük a csillagokat, közben beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!