Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam eléggé nőiesnek. Erős vádli és combizmok, vaskos tömzsi lábak? Járhat az ilyen nő szoknyában, sorcban úgy, hogy az jól nézzen ki?
Figyelt kérdés
A felsőtestem annyira nem zavar , sporttal alakítottam, de a lábaim izmosak , ahol meg nem izom van ott a háj . Lehet az ilyen nő szexis ? :(2013. jan. 19. 21:06
1/14 anonim válasza:
Szoknyában? Pont az az amiben egyik nő se szexi.
Amúgy a vastag lábakkal nincs baj.
2/14 anonim válasza:
a fekete harisnya ápol és eltakar.. a megfelelő cipő is fontos.. lehet szexi persze, ne viccelj
3/14 anonim válasza:
Imádom a vastag lábakat! Ez a gyengém!
F.
4/14 A kérdező kommentje:
Hát a bokáig érő , egyik oldalon térdig fevágott volt az egyetlen szoknya amit hajlandó voltam felvenni és úgy gondoltam , hogy eléggé jól is néz ki . Amúgy 3/4-es nadrág max . Jó lenne sorcban , meg miniben járni , de ki sem merek menni úgy az utcára :( pedig itt csak a szike segítene , vagy a nagyon komoly edzés meg valami fogyasztó kezelés valami szalonban . Csak az nagyon nagy macera . Hosszú , formás lábakat szeretnék , de nekem az sosem lesz . Így meg néha nőimitátornak érzem magam :(
2013. jan. 19. 21:16
5/14 A kérdező kommentje:
Nem is comb az enyém , hanem két sonka . =(
2013. jan. 19. 21:17
6/14 anonim válasza:
Vagy változtatsz magadon,vagy elfogadod magad és rájössz egyszer, hogy nőből vagy.
Alakítsd ki a saját stílusod valahogy.Nehéz dolog,de nem kell feladni.
Én se vagyok egy modellalkat,sőt.Még izmos sem vagyok sehol szinte..mégis hordok szoknyát,és kész.
7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy spinningelni járok , az olyan gyors "szobabicikli" féle , csak nagyon sokféle gyakorlatot lehet végezni , és gyönyörűen tud formálni . Csak nekem hajlamos még jobban erősödni a lábam tőle , lehet futnom kellene inkább .
2013. jan. 19. 21:21
8/14 A kérdező kommentje:
Strandra ki sem merek szagolni .
2013. jan. 19. 21:23
9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a privát üzeneteket , jó tudni ,hogy vannak akiket nem zavar sőt tetszik nekik a sportossabb , izmosabb futómű . :)
2013. jan. 19. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!