Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam eléggé nőiesnek. Erős vádli és combizmok, vaskos tömzsi lábak? Járhat az ilyen nő szoknyában, sorcban úgy, hogy az jól nézzen ki?
Figyelt kérdés
A felsőtestem annyira nem zavar , sporttal alakítottam, de a lábaim izmosak , ahol meg nem izom van ott a háj . Lehet az ilyen nő szexis ? :(2013. jan. 19. 21:06
11/14 Doktor Jo válasza:
Biztos nagyon szép formás és feszes lábaid vannak :) Nekem is volt kézilabdás, posztját tekintve beálló barátnőm. Szerintem ez lehet nagyon sexy, bár sok olyan férfi van aki megretten a kidolgozott nőktől, de azok, úgy is olyan célcsoport akikre nics szükséged :) Szerintem :)
Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul korrekt válaszokra számíthatsz :)
12/14 A kérdező kommentje:
Hás sajnos nem feszes annyira , pl a belső comb résznél nem sikerült még feszessé tenni , ott van az a fránya nemkívánatos háj .
2013. jan. 20. 12:54
13/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem alapból erős vádlim , meg combizmom van , nem a sporttól , a sportolással csak definiáltabb lett az izomzat .
2013. jan. 20. 12:56
14/14 anonim válasza:
Szívesen simogatnám, puszilgatnám azokat a combokat! Kezdésnek.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!