Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki állandóan néz engem, suliba menet, eléggé zavaró. Tetszem neki vagy egyéb? 19/L
Régen néha átjöttek hozzánk,mert az ismerőseink,de már vagy 4/5 éve itt se voltak,csak a szüleink beszélnek néha.
Anya mondta ,hogy még mondta az anyukája,hogy tetszem neki.(a fiának)
Tudom,hogy ez így elég egyértelműnek hangzik,de lehet,hogy már ez rég nincs így,és csak az ismertség miatt bámul.Amúgy engem eléggé zavar,mert fiatalabb nálam 1-2 évvel,plusz barátom is van(plusz nem az esetem..)
Szóval csak nemtudom mit csináljak,mert reggel szinte mindig ott áll a megállóban,majd együtt megyünk egy darabig.Én próbálok mindig távol lenni tőle,meg mintha nem venném észre,de nem akarom megbántani.
Volt már,hogy leült elém a villamoson és én csak félúton vettem észre,hogy ott van előttem...
szerintem tetszel neki, mint nő.
de lehet semmi másra nem gondol.
szerintem le fog ütni és megdug 1 bokorban.
amúgy nem lenne 1xűbb közölni vele mint hogy levegőnek nézed?
Akkor nem kell vele foglalkozni :)
Vagy beszélgess vele egyszer,akkor nem lesz ez a fura helyzet és tudni fogja,h van párod,akivel jó,stb és hátha letesz rólad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!