Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lányok tudják elnyerni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányok tudják elnyerni az ilyen fiúk szívét?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy az egyik osztálytársamba teljesen bele szerettem...de már 2.-as korom óta és hát úgymond ő mindenki álma.. mármint az osztályba. Sportol,jól tanul stb.. NAGYON JÓL NÉZ KI!!:DD:\ Az osztályból még senkivel se jött össze és hát szeretnék ezen változtatni:) Hogy viselkedjek,milyen legyen a külsőm?:| mitől szeretne igazán belém?:\:)

2013. febr. 11. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy milyen tanuló vagy egyáltalán nem számít! :)
2013. febr. 12. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
igen, többet számít egy szép arc, max 1-2 pattanás és hogy vékony legyél és mindenkivel kedves, könnyen barátkozó:)
2013. febr. 13. 09:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Közeledj felé vidámat. Nevess nagyokat, mert az ilyen srácok tényleg a vidámakra buknak. Max, ha olyan helyzet van, mesélj neki valami vicceset, vagy nem is tudom, még nem voltam ilyen helyzetben.. Keltsd fel az érdeklődését, esetleg órán szólj be a tanárnak (tudom, ez nem túl jó, d erre mindig felfigyelnek) meg amikor rád néz, nézz te is rá és mosolyogj. A mosoly MINDIG BEVÁLIK!:) Sok sikert!:)
2013. febr. 19. 11:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Mikor csak úgy néz erre gondol: Jaj milyen cép fényes a haja? Vajon mit használ? Lehet azt az új cuki hellokittys balzsamot amit annyira.nyomiznak a tv-ben? Ki kell próbálnom!"

Az hogy előre enged alapfokú udvariasság ....az nem jelent semmit. Ha a buszra maga.elott felenged egy férfi nem feltételezem hogy dugni.akar XD

2013. febr. 19. 14:15
 15/15 anonim válasza:
Szerintem nem a külső számít a leggtöbbet. Hanem a belső. Beszélgess vele sokat! És legyél türelmes!
2017. jan. 29. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!