Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám elnyerni a szívét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elnyerni a szívét?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy tetszek neki már le is feküdtünk, de ő most mindenáron azon van hogy megteremtse az egzisztenciáját, és közben csajozik, sok lánnyal lefekszik azt mondja csak szórakozik kiéli magát, utána ribancoknak nevezi őket, viszont azt mondja én más vagyok mint a többi,bennem nagyon megbízik mindent elmond, meg azt hogy ő még nem találta meg az igazit pedig egy csajjal már nagyon régota együtt van mégse veszi feleségül meg semmi.Hogy tudnám elérni h belémszeressen?
2009. júl. 13. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem:sehogy.Az egyik barátnőm ugyanígy járt mint te,ő is azt hitte hogy majd ő megszelídíti az oroszlánt,ő a különlegesség majd szépen mindent helyrerak úgy ahogy azt ő képzeli...Ebben az időszakban jól megalázta magát úgy hogy közbe észre se vette.Nem tudom ki az a nő aki elviseli hogy közvetlen mellette 3 csajjal d-u-g még a pasija.Ez a pasi csak hülyít téged,mint midenki mást és élvezi hogy mindenki az övé lehet.Ezt a bizalom dolgot szerintem minden egyes "csajának" elmondta.Talán még hogyha belemenne egy kapcsolatba,akkor is 100 hogy megcsalna.Komolyan erre vágysz?Egy éretlen férfira aki tárgyként kezeli a nőket?ÉS hol a büszkeséged?HA van egy kis eszed elhagyod ezt az éretlen kisfiút akinek jobb szórakozása sincs mint hogy hülyítse a nőket.
2009. júl. 13. 12:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazad van de akkor miért hív minden nap?Miért barátkozik velem?Miért mond el mindent amit tudom h másnak sose mondana el?kösszi
2009. júl. 13. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha le tudtál feküdni vele úgy hogy tudtad hogy nem szeret...azt mondod,hogy a többi csajt le ribancozza...nem gondolod, hogy rólad is ugyanezt mondja másoknak...legalabb barátoknak mondjátok magatokat?ez egy nyitott kapcsolat???nem tudom, de én a helyedben meggondolnám mit teszek...Lehet, hogy összejösztök, majd megcsal....Ha elnyerted a szívét, meg tudnál majd benne bízni, tudva, hogy mit csinált azelőtt???te tudod mit csinálsz...ez úgymond kockázatos...szerintem.sok sikert hozzá.de ha csak egy picit is ketelkedsz abban,hogy o az igazi akkor ne torodj tobbet vele.keresd meg azt aki igazan szeret majd teged!!!
2009. júl. 13. 13:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen mindig azt mondja h engem nagyon szeret és megbízik bennem,és én vagyok a lányok közül az egyedüli akivel ilyen jol megérti magát.Mondott olyat is hogy fél hogy egymásba szeretünk, biztos a barátnöje miatt nem tudom pedig a csajba már nagyon rég nem szerelmes már rég.Én ha velem lenne biztos máshogy állnék hozzá és tennék arrol hogy ne csaljon meg!
2009. júl. 13. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva, a henteskés a legcélratörőbb.
2009. júl. 13. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a srácot. Talán pár év múlva, ha kiélte magát, esetleg szóba jöhet valami komolyabb.
2009. júl. 14. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves a srác, és mióta van barátnője?
2009. júl. 15. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd! :( Csak összetöri a szíved!

Látod hogy a mostani csaját is csalja fűvel fával!Szerinted jobb lenne a helyzet ha együtt lennétek úgy komolyan ?

2009. júl. 16. 01:40
 9/9 A kérdező kommentje:
25 és 9 és fél éve
2009. júl. 16. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!