Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok tudják elnyerni az ilyen fiúk szívét?
Ja és hát ugye ez az utolsó évünk..és végre meg szeretném valósítani az álmomat!:)
(8.-as vagyok)
Ejtettél helyesírási hibát. OsztálybaN, nem osztályba.
A kérdésre a válasz: azok a lányok tudják általában elnyerni a pasik szívét, akik mindig vidámnak tűnnek, sokat nevetnek, sok barátjuk van, mindenről van véleményük.... az a tapasztalat hogy itt Magyarországon (de most ne általánosítsak, akkor úgy mondom az én ismerőseim között) azok a lányok népszerűek, akiknek nagyon hosszú világosbarna hajuk van és barna szeműk, soványak de mellük, azért az van.
Most mondtam pár dolgot, de ettől ő még lazán lehet másmilyen és tetszhet neki épp ellenkezője a felsoroltaknak.
"bele szerettem" helyesen: beleszerettem
"2.-as" helyesen: 2.-os
"osztályba" helyesen: osztályban
+ rengeteg vesszőhiba
Egyébként minden lány a jóképű srácokra bukik, így mivel nagy a konkurencia, nincs sok esélyed.
Jó,bocsánat!
Na de komolyra fordítva a szót néha szokott jeleket adni. Pl. van,hogy óra közben csak így rám néz sokszor. Meg mindig előre enged,ha olyan helyen vagyunk. Meg sokszor rámnéz...(onnan látom,hogy mellette ülök,angolon és infón) :) és ha nem nézek oda akkor is látom:D Olyan is szokott lenni mostanába,hogy tesi után amikor öltöznek és megyek le olyan mintha direkt ott játszaná magát.. vagyis hát ott alsónadrágba van meg nem öltözik fel:O
A "2.-as" helyesen van írva. Mindkét írásmód jó!
--------
Villants cicit! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!