Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Észre veszitek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Észre veszitek ha egy fiú nézi a melleiteket?

Figyelt kérdés
zavaró? ha igen akkor miért "rakjátok ki"?:D
2009. szept. 6. 05:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Az utolsó válaszadónak van normális felfogása. Ami szép, azt meg kell nézni. És a női mellnél nincs szebb a világon. És még egy: ami szép, azt meg is kell mutatni. 30/ F
2009. szept. 6. 15:42
 12/16 A kérdező kommentje:
szóltatok már ezért annak a srácnak aki nézte?:D
2009. szept. 6. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
PErsze, hogy észreveszem, vicces tud lenni, engem nem zavar. Nem pakolom ki őket, de elég nagy melleim vannak (75D), nehéz őket nem észrevenni. Ha meg szépnek találják, akkor hadd legeltessék rajtuk a szemüket - én is meg szoktam nézni egy srác formás seggét:D
2009. szept. 6. 16:20
 14/16 anonim ***** válasza:

második válaszoló vagyok. én nem tettem szóvá soha senkinek ha bármit bámult rajtam, de akkoris a jó k*rva anyjukat nekik. nem azért mert egyáltalán meg mernek nézni (ha el akarnám rejteni magam, akkor nem mennék az utcára és kész, de nem akarom), nem ez a gond, csak lehetne diszkrétebben.

különben én inkább annak a srácnak nem lennék a helyében aki így bámul egy csajra hogy majd kiesik a szeme. végülis ezzel magából csinál tiszta szánalmas idiótát, nem belőlem.

2009. szept. 6. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
A legszebb szó a magyar nyelvben az, hogy mell. Ha már ezt a szót meghallom, feláll a farkam. Imádom a női melleket, nincs szebb látvány két gyönyörű formás félgömbnél.
2009. szept. 6. 21:27
 16/16 anonim válasza:
Igen észreveszem persze eleinte még kicsit fura volt megszokni!de nem tok mit tenni a férfi az férfiból van és már már nem is zavar!!
2009. szept. 7. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!