Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mért csak az un. Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mért csak az un. Jó csajokat veszitek észre?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy nem vagyok csúnya mégis mindig amikor a barátnőimmel vagyok csak őket veszik észre a pasik:( miért van ez?
2011. máj. 7. 17:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
Lehet,hogy te is vagy olyan szép,de nekik a kisugárzásuk vonzóbb ezek szerint. Biztos lesz olyan fiú,aki téged fog majd kiszúrni ;)
2011. máj. 7. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Talán nagyon tartózkodó, visszahúzódó vagy. "Eltűnsz" a társaságban. Legyél nyitottabb, nyíltabb, bátrabb.
2011. máj. 7. 17:05
 3/11 anonim ***** válasza:
peckes vagy, én lehet észrevennélek:)
2011. máj. 7. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
velem is így van
2011. máj. 7. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
mert ti is csak a jo pasikat veszitek eszre...
2011. máj. 7. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Na ja, ti sem veszitek észre a 180centinél alacsonyabb pasikat, meg akik nem izmosak vagy nem jóképűek, akkor mit vártok?

21f

2011. máj. 7. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:

nem tudom, de baromira relatív ám, hogy kinek mi a jó csaj.

az egyik haverom azt mondta x lányra hogy alacsony-törpe, szürke kisegér, a másik haverom azt hogy ha lenne melle még szép is lehetne, egy másik pedig: "én nem értem mit eszel rajta!" szerintem pedig az a bizonyos lány elképesztően gyönyörű! biztosan van valahol egy olyan fiú aki hogy ha meglát odáig lesz érted, és még neked is fog tetszeni. csak azt valahogy meg is kell találni...

2011. máj. 7. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Most őszintén. Szerinted ennek a dolognak úgy kéne kinéznie, hogy: "Fú, ez a lány nem tetszik! Muszáj megismernem, mert az ilyen ritka." ?

Attól, hogy nem minden srácnak te vagy az ideálja, nem jelenti azt, hogy csúnya vagy, de azt sem, hogy csak azért nem téged vesznek észre, mert más csaj jobban kiteszi magát.

2011. máj. 7. 17:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát ez azért lehet, mert túlságosan visszahúzódó vagy. Legyél magabiztosabb!

Amúgy nekem nagyon fontos a külső is, sajnos. De a belső is legalább annyira. Egy szép, de belül rusnya lány kell a fenének.

17/F

2011. máj. 7. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért nem, amiért a Nök sem veszik észre az átlagos pasikat.
2011. máj. 7. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!