Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Észre veszitek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Észre veszitek ha egy fiú nézi a melleiteket?

Figyelt kérdés
zavaró? ha igen akkor miért "rakjátok ki"?:D
2009. szept. 6. 05:21
1 2
 1/16 anonim válasza:
96%
Elég nehéz nem észrevenni, amikor nem a szemedbe néz. Engem nem zavar, sőt, valahol elégedettséggel tölt el, hogy nézi. Ha nem tetszene neki, biztos nem nézné :)
2009. szept. 6. 06:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

tuti igen. bár én ezt konkrétan nem szoktam észrevenni, mert nem 'rakom ki' feltűnően és nincsenek feltűnően nagy melleim sem, szóval nem szokták kimondottan bámulni. de észreveszem ha akárki akármelyik testrészemre vagy csak simán rám feltűnően bámul. még azt is észreveszem amikor beszélek valakihez és látom csak úgy bámul az arcomba, de a nyakamat rátenném hogy közben csak úgy félig hallja azt amit mondok neki.

és igen, elég zavaró. ha a melleimet bámulnák, az persze még sokkal zavaróbb lenne.

egyébként, nem tudom aki 'kirakja' az miért teszi, gondolom azért mert nem bánja ha valaki megnézi a melleit, de azért ne pofátlanul feltűnően már. én sem bánom ha vki megnéz vmit rajtam, de teljesen pofátlanul feltűnően bámulni totál illetlenség. van ebben a pofátlan bámulásban elég gyakran részem (ha nem is a melleimnek) és ez akkora bunkóság mint a ház. ha valami olyan szép vagy érdekes vagy bármi, hogy nem tudod megállni hogy ne nézegesd, akkor nem lehetne diszkréten csinálni hogy ne hozd a másikat se zavarba meg te magad se tűnj totál idiótának?

20/L

2009. szept. 6. 07:10
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Én sem rajom, ki, de azért nem garbóban mászkálok. Elég feltűnő, ha azt nézik, és igen, ENGEM idegesít, mert nem csak mell vagyok, nem csak egy szexre valami akármi.

Ha a párom nézi az más, neki szabad. :)))

2009. szept. 6. 07:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

énis észreveszem, pedig nem rakom ki sose. múltkor egy eccerű pólóba voltam, mégcsak v-nyaka sem volt, hanem sima kerek nyakú, és a csávó végig a melleimet nézte, közben meg magyarázta h hol vehetek új sárvédőt a kocsimra.

hát engem idegesít ez, márcsak a tisztelet miatt is, ő nem a csávóm, hanem az autószerelő, aki éppen segíteni próbál, akkor legyen kedves a szemembe magyarázni, és ne a melleimnek a sárvédőről.

idegesít ezmindenhogy, meg én nemettől érzem magam jónőnek mert vki a melleimhez beszél.

2009. szept. 6. 09:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem sajnos nincs nagy mellem de ha megnézik még ha nem is rakom ki az valahogy elégesdetségel tölt el:)szentem lehetetlen nem észre venni ha valaki nem a szemedbe néz:D
2009. szept. 6. 10:01
 6/16 anonim ***** válasza:
09:51es vagyok, azt még hozzáteszem h nekem sincs nagy mellemn, 75b
2009. szept. 6. 10:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy észreveszem...Bár mondjuk nem sűrűn van ...De azt is látom ha a fenekemet bámulják....:D
2009. szept. 6. 11:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Utálom ha egy srác a melleimmel ,,beszélget,,és nem velem!
2009. szept. 6. 11:53
 9/16 anonim ***** válasza:

én mindig észreveszem:D

télleg elég nehéz ezt nem észrevenni mikor nem a szemedbe néz:D

2009. szept. 6. 12:25
 10/16 anonim ***** válasza:

előző is én voltam..

én elég kivágott felsőkbe járok,de nem is zavar,ha nézik:)

2009. szept. 6. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!