Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szia, jól áll neked ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szia, jól áll neked ez a póló" ezt lányok, hogy veszitek?

Figyelt kérdés
csak úgy megkérdeztem
2011. ápr. 25. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kösz. Tegnap vettem.
2011. ápr. 25. 18:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha addig nem is tűnt fel, ezek után biztos fel fog, hogy a mellemet nézed.
2011. ápr. 25. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
"jól áll neked ez a póló" (pasi szájából) = jó a melled benne. (eddigi tapasztalataim szerint)
2011. ápr. 25. 19:13
 4/13 A kérdező kommentje:
úgy látom első udvarlásos lépésnek nem jó.
2011. ápr. 25. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

" "jól áll neked ez a póló" (pasi szájából) = jó a melled benne. (eddigi tapasztalataim szerint)"

Egyszer a haverom barátnőjén olyan pólót láttam amilyen a tesómnak is van. Nem mondta neki hogy "jé, ilyen van a tesómnak is" mert azt hitte volna hogy a mellét nézem. Lehet hogy van alapja ennek a dolognak.

2011. ápr. 25. 21:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok... írtad, hogy nem jó első udvarlási lépésnek. tudod, ez egyénfüggő. vannak olyan lányok/nők, akik szeretik, ha ilyen módon dicsérik őket ( s szerintem ezzel nincs is semmi baj). vannak viszont, akik utálják az ilyen nemű célzásokat...ez valamelyest hasonlít ahhoz az esethez, amikor egy pasi ölel egy lányt, a lány pedig érzi, hogy feláll a pasinak; vannak olyan csajok, akik számára ez izgató, vannak, akiknek taszító.

(remélem nem volt túl kimerítő válasz)

szép napot! 15/L

2011. ápr. 26. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a melleimet nézed. Én se most jöttem a hathuszassal...

25 N

2011. ápr. 28. 12:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyesmit nem mondtak még pasik, szóval én nem gondoltam volna egyből, hogy a mellemet nézed. De ezek után...:D

Az én válaszom egy "kösz" lenne, nem gondolnám, hogy a másik akar tőlem valamit, de kezdetnek nem a legrosszabb.:)

2011. ápr. 28. 12:18
 9/13 A kérdező kommentje:
értem. Esetleg erre gondolhatja egy lány, hogy bunkó vagyok?
2011. ápr. 28. 12:31
 10/13 anonim ***** válasza:
És ha tényleg a pólót nézi a pasi?
2011. ápr. 28. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!