Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Akit érdekel ( részletek lentebb)
Elég sokat gondolkodtam, hogy mi alapján választanak a férfiak nőket! Olvastam és hallottam, persze tapasztaltam, hogy ahány férfi annyi igények! Nem is a lényeg!
Engem úgy kell elképzelni, hogy egy sportos lány vagyok! Hosszú hajam van, tenger kék szemem! Sokszor meg mondják, hogy nagyon csinos vagyok, szép vagyok! Szépek a szemeim és valahogy ez az ami mindig megfogja az embereket azt mondják van benne valami!
Szerencsétlen vagyok párkapcsolatok terén! Mindenkinek tetszem aki nekem nem! Bizonyára páran már tapasztalták ezt, nem azt mondom, hogy zavaró, mert azért önbizalom növelő, de többször mondok nemet ez miatt! Amikor elmegyünk szórakozni a barátaimmal sokszor észre veszem, hogy csak belebámulnak a fejembe mint akik még nem láttak életükben embert. Senki nem mer persze oda jönni, csak messziről fürkésznek próbálnak szemkontaktust felvenni és aki tetszene az valahogy mintha megijedne tőlem! Amikor rá nézek lefagy! Na most nem azért, mert van egy ilyen képességem, hogy képes vagyok leszemezni valakit :D! Arra lennék kíváncsi, hogy srácok akik már találkoztatok egy ilyen lánnyal aki a tekintetével talán megfogott benneteket mi az ami miatt még sem mertek lépni? Tudom nehéz így, de azért merek így konkrétan rá kérdezni, mert több ember mondta, hogy van valami a szememben ami magával ragadja a másikat és ez úgy megmaradt bennem! Ez a szexepilem lehet biztos sokan vannak még így! Az is lehet pusztán csak nem tetszik valakinek. Valaki? Valamilyen vélemény?
1. mindenkinek megvannak az igényei...
nem fogok olyan embernek esélyt adni, aki külsőleg nem tetszik és nem érzek semmilyen vonzalmat iránta, akár mennyi beszélgetés találkozás után sem...
átverném őt is és magamat is
Engem nem tudnál lefagyasztani mert nem xp alatt futok :)
viccen kivül. Felsoroltál megitn egy halom jó tulajdonságot magadról és a roszakat megint mellőzted. Talán lehet hogy ez a gond. A szépség tulajdonképpen mi: egy + adomány a sorstol és a szüleidtől. Semmi több. Megjelenik, kiteljesedik, aztán elmúlik. Nem a szépség fogja eldönteni, hogy milyen ember vagy és ha nem "olyan" lány vagy akkor nem is a sézpséged fog előre vinni az életben. Lehettséges hogy azok akik "megijednek" a szemkontaktustol ugyanezt látják? Gondolkozz el ezen. Lehet, hogy neked magasakaz igényeid. Persze nem azt mondom, hogy veled van a baj és csúfitsd el magad. De ne helyezd azt előtérbe, hogy te "tökéletes" alakú vagy. Mert ez kirí a tömegből és nem mindig pozitiv értelemben. Legyél nyugodt, mosolygós és sose vágj azzal fel, hogy jol nézel ki, mert így sosem fogsz olyan értelmes pasit találni magad mellé, aki ott lesz veled akár egy életen át. Az alkotás az ami kimozdíthatja a világot a sarkaiból... az alkotás. Ha te olyat tudsz alkotni, amire az emberek azt mondják, hogy "ez igen, Kata odatette magát" akkor jóval több esélyel érheted el azt amit a leginkább szeretnél. :)
7: ugy értettem, hogy az arcuk a srácoknak sokáig ugyaolyan grimaszban pompázik :D
Jó, hogy írtad azt, hogy nem írtam le a negatív tulajdonsgaimat! Imádok aludni, :D Türelmetlen vagyok. Haragtartó vagyok. A bárányhímlőtől a halántékomon van egy kráter. :D A bokám vastagabb mint az átlag csajoké! Én egy életvidám embernek tartom magam, és mindenki annak tart! Most azokat írtam le amiket mások mondtak rólam. Azt hiszem írtam, hogy ,,azt mondják"! Amikor már jó páran mondják akkor úgy az ember el is hiszi. Belenéz a tükörbe és ,,lehet igaza van "! Írtam az egyik hozzászólónak ezt az igényes dolgot! Ez ellen tenni nem igazán tudok, egyébkénkt belegondolok nincsenek is igényeim csak ilyen alapvetőek. Nincs egy előre megírt listám milyennek kellene lennie a leendő kiszemeltemnek. Tökéletes alakú nem vagyok! Sportos vagyok, rendszeresen járok úszni mozgok amennyit csak lehet! Ennek a velejárója, hogy fitt vagyok!
KÖSzönöm a hozzászólásod!
5. félhetnek, de nincs mitől...
mivel nem látom a saját arcom mikor ilyen helyzetben vagyok, így kitudja milyen fejet vághatok :D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!