Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez is csak egy hülye kifogás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez is csak egy hülye kifogás lehet? Vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, nem a barátnőm de szeretném ha az lenne. Nagyon jól kijövünk meg minden de azt mondta, hogy szeretné de nem lehet barátságnál több közöttünk. Megkérdeztem, hogy miért és azt válaszolta, hogy a munkám miatt mert nem tudná elviselni ha meghalnék. Tűzoltó vagyok, hamarabb meghalok sétálás közben mint tűzoltásban. Szerintem ez is csak egy hülye kifogás, nem sűrűn lehet ilyenekről hallani. Szeretem a munkámat, de ha az kell hozzá akkor keresek másikat, de hogyha úgy se jönne össze velem akkor hibáztatnám magam az állás miatt. Szerintetek mit csináljak? Nagyon szeretem a lányt, nem tudom elfelejteni.

24F

2013. febr. 9. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, h csak kifogás. Vannak akik így gondolkodnak, nem akarja félelemben leélni a mindennapjait. Lehet, hogy te tisztában vagy vele, h ez a szakma nem veszélyes, de egy kívülálló számára annak tűnik. Azt kérdezted tőle, h ha más állásod lenne, akkor igent mondana-e?
2013. febr. 9. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletem! :)

Szerintem lehet, hogy tenyleg kifogas, nem is tudom mikor hallottam olyat utoljara, hogy tuzolto halt meg bevetes kozben. Bar en is feltenem a paromat ha az lenne, de attol meg nem lenne kizaro ok.

2013. febr. 9. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt talán 1991-ben egy nagy vihar, ami letépte a tetőt, és felment 2 tűzoltó a kisiskola tetejére (akkor a Fazekas-hoz tartozott az az épületrész és elsősök jártak oda, aznap is bent voltak az iskolában), hogy visszarögzítsék - még a vihar alatt - lesodorta őket a szél, meghaltak, 21 és 25 évesek voltak, ott van az emléktábla és a koszorú most is a Rigó u. sarkán a haláluk helyszínén.

Az első és második hozzászólónak is van igazsága.

2013. febr. 9. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Többször próbálj meg elbeszélgetni vele, és nyugtasd meg.
2013. febr. 9. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Először is respect!

Egy haveromnak volt az a problémája, hogy sikerült hosszú kapcsolatot összehoznia, mert akikkel próbálkozott nem bírták elviselni amikor szolgálatban volt. (szintén tűzoltó) Most felesége és 2 gyermeke van... szóval nem reménytelen. Szerintem beszélgess el vele komolyan a dologról. Ki tudja...

2013. márc. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!