Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez is csak egy hülye kifogás lehet? Vagy nem?
Van egy lány, nem a barátnőm de szeretném ha az lenne. Nagyon jól kijövünk meg minden de azt mondta, hogy szeretné de nem lehet barátságnál több közöttünk. Megkérdeztem, hogy miért és azt válaszolta, hogy a munkám miatt mert nem tudná elviselni ha meghalnék. Tűzoltó vagyok, hamarabb meghalok sétálás közben mint tűzoltásban. Szerintem ez is csak egy hülye kifogás, nem sűrűn lehet ilyenekről hallani. Szeretem a munkámat, de ha az kell hozzá akkor keresek másikat, de hogyha úgy se jönne össze velem akkor hibáztatnám magam az állás miatt. Szerintetek mit csináljak? Nagyon szeretem a lányt, nem tudom elfelejteni.
24F
Tiszteletem! :)
Szerintem lehet, hogy tenyleg kifogas, nem is tudom mikor hallottam olyat utoljara, hogy tuzolto halt meg bevetes kozben. Bar en is feltenem a paromat ha az lenne, de attol meg nem lenne kizaro ok.
Volt talán 1991-ben egy nagy vihar, ami letépte a tetőt, és felment 2 tűzoltó a kisiskola tetejére (akkor a Fazekas-hoz tartozott az az épületrész és elsősök jártak oda, aznap is bent voltak az iskolában), hogy visszarögzítsék - még a vihar alatt - lesodorta őket a szél, meghaltak, 21 és 25 évesek voltak, ott van az emléktábla és a koszorú most is a Rigó u. sarkán a haláluk helyszínén.
Az első és második hozzászólónak is van igazsága.
Először is respect!
Egy haveromnak volt az a problémája, hogy sikerült hosszú kapcsolatot összehoznia, mert akikkel próbálkozott nem bírták elviselni amikor szolgálatban volt. (szintén tűzoltó) Most felesége és 2 gyermeke van... szóval nem reménytelen. Szerintem beszélgess el vele komolyan a dologról. Ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!