Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 13 éves lány vagyok és még nem volt pasim? Folyt. Lent.
13 éves lány vagyok.
Szinte az összes osztálytársamnak volt már pasija, csak nekem nem, pedig nem vagyok csúnya. sőt. sok fiúnak tetszek, sokak szerint jó csaj vagyok, szép. akkor mi a baj? Átlagosan viselkedek teljesen.
Az osztálytársaimnak mind volt már, de mondjuk ők úgy rázzák magukat, hogy már a látványtól is kikészülök.
A fiúkat komolyan csak az ilyen p*csák érdeklik?
Mert én úgy vettem észre.
Bár nem érzem, hogy 13 évesen pasiznom kéne, rosszul esik amikor a másik menőzik a pasis sztorijaival, amikor nekem még nem is volt.
Ha pasit akarok szerezni, akkor nekem is tennem kell magamat?
Mert szerintem nem ez a normális, mégis csak nekik van pasijuk.

Ez lenne a normális inkább -.- 13 évesen még gyerek vagy. Pont. Nem értem, mire ez a nagy sietség, legutóbb egy rendezvényen 12-14 éves csitrik ücsörögtek mellettem és nyávogtak, hogy úristen, de szeretik a párjukat (egyik leszbi volt) és meghalnának érte. Közben meg olyan ostobák voltak hogy fájt hallgatni mindet... :) Ezzel nem téged akarlak lehúzni, csak kicsit gondolj már bele...
13 évesen nem az a fontosabb, hogy hová menj tanulni, megismered a tested, eldöntsd, mik a terveid? Nem az fontos, hogy járj valakivel, szerintem ahhoz túl fiatal vagy...~
23/L
A többiekkel meg ne törődj :) Van más téma is, mint a pasizás ^^Ha meg csak erről tudnak beszéli, sajnálom őket X)

Sziaaa!!
Na amúgy én vagyok a barátnőd majd elmondom msn-en hogy ki.
Na szóval tök jók ezek a tanácsok.és rájöttem arra,hogy erre még télleg nincs szükség,mert ha a pasik azt látják ,könnyen megszerezhetnek,akkor az nem olyan jó.
És engem nem érdekelnek a többi p*csák..Én és te is attól leszünk különlegesek,hogy nem jártunk mindenkivel...

ja és nem riszálta elötem a segét meg semi udvarolgattam neki levelekkel(volt hogy tele dobáltam nekik a posta ládájukat xd de szexet még nem tervezünk majd ha ö is akarja.(persze én akarom de ara szerintem még nincs itt a idő:(
elözö voltam csak véletlenül elküldtem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!