Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha 13 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 13 éves lány vagyok és még nem volt pasim? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok.

Szinte az összes osztálytársamnak volt már pasija, csak nekem nem, pedig nem vagyok csúnya. sőt. sok fiúnak tetszek, sokak szerint jó csaj vagyok, szép. akkor mi a baj? Átlagosan viselkedek teljesen.

Az osztálytársaimnak mind volt már, de mondjuk ők úgy rázzák magukat, hogy már a látványtól is kikészülök.

A fiúkat komolyan csak az ilyen p*csák érdeklik?

Mert én úgy vettem észre.

Bár nem érzem, hogy 13 évesen pasiznom kéne, rosszul esik amikor a másik menőzik a pasis sztorijaival, amikor nekem még nem is volt.

Ha pasit akarok szerezni, akkor nekem is tennem kell magamat?

Mert szerintem nem ez a normális, mégis csak nekik van pasijuk.

2009. szept. 4. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én 15 éves vagyok, és nekem sem volt még. :( semmiesetre se játszd meg magad, ennyit biztosan ajánlhatok.
2009. szept. 4. 21:38
 2/14 anonim válasza:
100%

Én 18 vagyok,és 15 évesen volt barátom először,és (erre büszke is vagyok) 17 évesen vesztettem el a szüzességemet!

Nem késtél el semmivel.És üzenem a kényes kis osztálytársaidnak,hogy várják meg amíg kifejlődnek a ráznivalóik és aztán illegessék magukat.

Nemmellesleg ne törődj az ilyenekkel,én 5.-es vagyok szakiskolában,és mióta elkezdtük a sulit 4 osztálytársam szült meg...na szerinted a tieiddel mi lesz???

XD

2009. szept. 4. 21:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.Mármint hogy 13 évesen nem volt pasid. A barátnőmnek 20 évesen volt az első, és volt még épp elég. Három gyereke van, nem maradt le semmiről. 13 évesen az lenne a normális, ha mindenki csak álmodozna még. Aki nagyon sietteti, csak kiég, idő előtt. Esetleg azelőtt, mielőtt rátalálna az igaz szerelem!

Lehet, hogy kevesen vagy, de Te vagy a normális!

Nem tudják, mit csinálnak, a tévében látták. Később visszagondolsz, majd igazat adsz ebben.

2009. szept. 4. 21:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, ne te érezd szarul magad emiatt. 13 évesen még nem maradtál le semmiről, én 15 vagyok, de még nem volt barátnőm. Igazából nem látom értelmet annak, hogy valakivel csak azért együtt legyek, hogy elmondhassam, hogy van barátnőm.
2009. szept. 4. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az osztálytársaimnak mind volt már, de mondjuk ők úgy rázzák magukat, hogy már a látványtól is kikészülök.

megértelek

A fiúkat komolyan csak az ilyen p*csák érdeklik?

Mert én úgy vettem észre.

nem mindet, csak ők nagyobb esélyekkel indulnak, mert felhívják magukra a figyelmet, mondhatni árulják és reklámozzák magukat. "Gyere, ismerkedni akarok, könnyen eltekerheted a fejem."

Bár nem érzem, hogy 13 évesen pasiznom kéne, rosszul esik amikor a másik menőzik a pasis sztorijaival, amikor nekem még nem is volt.

ismét megértelek.

De ennek ellenére ne azért pasizz, mert kell és ez valami szükséges dolog, mint a házi megírása vagy ilyesmi. Majd eljön az igazi, te meg csak röhögj a sok p*csán jókat. Egyik füleden be másikon ki efekt. Majd ha ők idősebbek lesznek és kiégett, használt rongyok lesznek, te meg még üde és friss, majd akkor te fogsz sztorizni nekik, hogy milyen jó, hűséges, megbízható pasid van :)

20/L

2009. szept. 4. 22:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem minden fiút csak az olyan "p*csák" érdeklik.

Engem pl. nemnagyon érdekelnek az ilyen ribik. Van az osztályomba 3-4 csaj akik olyan mübabának néznek ki. Engem zavar inkább az ilyen.

Jól érzed, nemkene még 13 évesen pasiznod. Majd akkor ha úgy érzed.

15/F

2009. szept. 4. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Normális.Még barbizz pár évet.
2009. szept. 5. 04:16
 8/14 anonim ***** válasza:

13 évesen semmi szükséged nincs arra, hogy pasid legyen. természetes, hogy ilyen korban már elkezdenek érdekelni a srácok, velem sem volt az másképp, én is marhára össze akartam jönni egy fiúval, de idősebb fejjel már nem bánom, hogy akkor ez annyiban maradt. Az idősebb srácok nem vesznek komolyan, mert túl fiatal vagy, a korodbeli srácok pedig még nem képesek szeretni egy nőt...

Azok az osztálytársaid, akiknek van pasijuk, inkább szégyenkezzenek... Ugyanis ha úgy van, ahogy leírtak, a pasijaik nem a szeretnivaló édes lányt látják bennük, hanem a riszáló s*gget, amit meg lehet markolászni, meg lehet vele villogni. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, a ballagás után részegen egy bokorban vesztette el a szüzességét a nagyközönség előtt, azóta pedig a fél város átment rajta.

Emlékszem, velem is volt olyan, amikor kicsit irigykedtem a bartátnőimre, mert mindegyiknek volt olyan fiúja, akiért harcolt, akiről mesélt, csak nekem nem. Mindketten hamarabb elvesztették a szüzességüket, mint én. (Nem azért irigykedtem, mert még szűz voltam ők meg nem, hanem mert volt egy srác akivel ilyen bizalmas szituba keveredhettek.) Aztán őket meghúzták egyszer, azóta sincs pasijuk, nekem meg fél év múlva beköszöntött a nagy szerelem. 16 és fél évesen megtörtént az első, most már 19 leszek és még mindig együtt vagyunk. A többiek, akikről beszéltem, pedig max. egy-egy éjszakára találtak maguknak valamit.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha te nem riszálod a s*gged, nem jársz már most 20 fiúval mint a többiek, te csak értékesebb leszel.

2009. szept. 5. 10:39
 9/14 anonim ***** válasza:
GrRrr. 16 vagyok nem volt pasim ..13 évesen hogy lenne már gáz légy önmagad nehogymár valaki olyat kelljen szeretniük aki nem te vagy az neked is sz.r amúgy meg 13 éves srácok hát kezdik megtapasztalni ezeket a dolgokat és azt követik amit láttak pl. filmekbe :/ tudom közhely.. majd érnek :D te meg ne aggódj :)
2009. szept. 5. 12:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Dehogy baj, sőt, ez a normális! Én 17 éves múltam, és még nem volt barátom...
2009. szept. 5. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!