Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy 13 éves lány vagyok és még soha nem tetszett senki. Bár szerintem ez nem annyira baj de a barátnőim folyton arról beszélnek hogy: "szakítsak vele? " meg hogy "képzeld a volt pasim"
13 évesen, egyáltalán nem baj.
Ilyenkor még nem kell a pasikkal foglalkozni, ráérsz még :)
Egyszer úgyis rádtalál a szerelem.
Normális, pár év és ez megváltozik majd benned. Ma nagy divat lett 13 évesen is eljátszani a nagypics@t, az ilyen korúak körében.
25f
Az elsőknek mondanám, hogy nem mindenki k*rva akinek pasija van 13 évesen.
Veled pedig semmi baj nincs valószinüleg nem az olyan fiuk tetszenek és tényleg későn érsz. Nekem is voltak ilyen barátnőim akiknek nem tetszett senki.
nagyon egyetértek én 13 évesen a fiukkal fociztam, verekedtem, hóembert építettem nem a farkukkal játszottam . énis megkaptam magam a magamét az ismerőseimtől életem első csókját is így csikarták ki belőlem és hát nem volt egy felemelő élmény. akkor eldöntöttem, hogy szarok mindenkire és már majdnem 18 voltam mikor összejöttem valakivel és ...
szóval tudom hogy nehéz de próbálj nem törődni velük
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!