Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szedjem össze magam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem össze magam? Nagy butaságot csináltam

Figyelt kérdés

Szóval eddig soha nem volt kapcsolatom és aki tetszett az vagy felém sem nézettvagy nagyon durván átvágott. Sokàig magányos voltam de az utóbbi időkben fordult a kocka..én vagyok az aki kihasználja a férfiakat. Tudom hogy nem helyes de ez van. Volt egy srác aki komolyan szeretett és őt meg lekoptattam :( annyira hülye vagyok nem tudom miért vagyok ilyen

segítsetek mit tegyek hogy elhiggyem végre hogy engem is szerethet valaki és ne legyek elutasító ?

2013. febr. 5. 18:31
1 2
 11/19 kis hal válasza:
sztem 25 körül van a leányzó :)
2013. febr. 5. 18:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy férfi külsején látni, ha komolyak a szándékai veled vagy csak szexre kellesz neki. Ezt a nőn is meglátni, tehát nem igazán lehet tenni semmit. Vagy elhiszed, hogy szeret a férfi és megnyílsz előtt és megbízol benne vagy nem és akkor soha nem lesz normális párod. Hogy szedd össze magad? Tanulj meg bízni az emberekben!
2013. febr. 5. 18:58
 13/19 kis hal válasza:

vagy ha netán egy nagy csalódáson vagy túl akkor ne ezzel mutasd meg annak aki kib@szott veled, így csak azt fogja gondolni hogy egy olcsó kis nőcske vagy :)

de ha egy pasi mellet lát boldognak akkor enni fogja a fene

2013. febr. 5. 19:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Nehéz bíznom az emberekben ahhoz túl sokszor játszották el. Nem csak szerelmi téren
2013. febr. 5. 19:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Mostanra elég távol kerültem azoktól akik becsaptak de itt meg senkit nem ismerek igazán.
2013. febr. 5. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezen lehet segíteni.:) Ha beszélgetni akarsz, akkor írj rám! 25/F.
2013. febr. 5. 19:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves harminchet eves kockajatekot kedvelo kerdezo

Megfogalmazodott benned a kerdes es aktivan tettel valamit hogy megoldodjon a problemad, azzal hogy irtal ide. Az elso lepest megtetted, a tobbit magadban kell lerendezned.

Hogy milyen valaszokat kapsz itt, az teljesen mellekes.

2013. febr. 5. 19:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem kell összeszedned magad.

Végre átlátsz a maszlagon és arra használod az embereket, amit érnek...

Én is így vagyok vele, bár én nem nő vagyok...

2013. febr. 5. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nehéz bíznom az emberekben ahhoz túl sokszor játszották el. Nem csak szerelmi téren"

Es most megis te is ezt csinalod... pff...

2013. ápr. 22. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!