Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy meleg az unokatest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy meleg az unokatestvérem?

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem 21 éves és még nem volt barátnője (vagyis én nem tudok róla). Nem viselkedik b*zisan és nem is ocsmányul ronda, hogy ne tetszen vkinek, de nekem olyan fura, hogy ennyi idősen még nem volt barátnője. Ha rákérdezünk nála, hogy miért nincs senkije, akkor azt szokta válaszolni, hogy neki egyelőre fontosabb, hogy lediplomázzon és szerezzen egy jó állást, meg, hogy nem tudna elviseli még egy embert az életében, de szerintem ez csak álca nála. Egészséges embernek sztem ebben a korban már van kapcsolata.

Mit gondoltok? Szerintetek is meleg?

2013. febr. 4. 21:34
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

22:25

Már bocsi, de ez az egész barátnős dolog nekem gyanús.

Eddig szó sem volt barátnőről, erre most, hogy felhoztad a meleg dolgot hirtelen barátnője van akit be is mutat még a héten.

Nagyon bizonyítani akarja, hogy nem meleg.

Eddig azt hittétek, hogy egyedül van, erre hipp-hopp már viszi is haza bemutatni a barátnőjét.

Lehet, hogy tényleg a barátnője, nem csak alibi, de a biztonság kedvéért a jelenlétébe kerüljetek minden nemű homofób megnyilvánulást, vagy olyan utalást, hogy probléma lenne abból, ha valaki a családból bejelentené, hogy meleg.

Sose lehet tudni. A melegek sokszor bármire képesek, hogy heteronak higgyék őket.

2013. febr. 8. 00:06
 42/53 A kérdező kommentje:
Na majd most 7végén kiderül h mivan.
2013. febr. 8. 00:27
 43/53 A kérdező kommentje:
Ha kamu lenne a barátnő, akkor nagyot csalódnék benne. Nem azért mert meleg hanem mert hazudott. Mint már korábban írtam ő a legőszintébb ember akit ismerek.
2013. febr. 8. 00:30
 44/53 A kérdező kommentje:

Bár mondjuk, amennyit nagyszüleink szekálták a barátnő hiánya miatt, ezért el is tudom képzelni, hogy nem merte egyből elmondani és bemutatni, mert akkor min 2 napig "kihallgatás" lenne.

Majd vasárnap írok, h mi is van akkor.

2013. febr. 8. 00:34
 45/53 A kérdező kommentje:
Mindenesetre most elbizonytalanítottatok a barátnő létezésével kapcsolatban :/
2013. febr. 8. 00:48
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem miután meg volt az ebéd/vacsi utána négy szemközt majd mond neki hogy bocsi hogy a múltkor kérdezősködtem nem mintha zavarna ha meleg vagy nekem csak az a fontos hogy boldog légy. ha meleg szerintem ez nagyon jól esne neki ha meg nem akk nincs semmi csak úgy tűnik hogy eddig annyira nem érdekelte hogy legyen neki barátnője :)
2013. febr. 8. 14:06
 47/53 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi! Ment a zöld kéz :)
2013. febr. 8. 17:22
 48/53 A kérdező kommentje:
Hello Mindenki! Ígértem, h írok amint tudok. Túl vagyunk a vacsorán és a bemutatkozáson. Most már teljesen biztos vagyok benne h nem meleg az unokatesóm. Nagyon kedves, szimpatikus a barátnője, aki egy évvel fiatalabb nála. Vacsi után beszéltem vele kicsit 4szem közt és nem győztem bocsánatot kérni, hogy ilyet feltételeztem róla. Aztán elmesélte, hogy már korábban is ismerte a csajt az egyetemről és tetszett is neki. Szilveszterkor viszont egy buliba voltak és ott jöttek össze. Nagyon jó őket együtt látni. Örülök nekik.
2013. febr. 9. 21:49
 49/53 A kérdező kommentje:
Sőt még ilyen felszabadultnak és boldognak nem is láttam soha.
2013. febr. 9. 21:50
 50/53 anonim ***** válasza:

"Vacsi után beszéltem vele kicsit 4szem közt és nem győztem bocsánatot kérni, hogy ilyet feltételeztem róla."

Milyet?

2013. febr. 10. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!