Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy meleg az unokatestvérem?
Az unokatestvérem 21 éves és még nem volt barátnője (vagyis én nem tudok róla). Nem viselkedik b*zisan és nem is ocsmányul ronda, hogy ne tetszen vkinek, de nekem olyan fura, hogy ennyi idősen még nem volt barátnője. Ha rákérdezünk nála, hogy miért nincs senkije, akkor azt szokta válaszolni, hogy neki egyelőre fontosabb, hogy lediplomázzon és szerezzen egy jó állást, meg, hogy nem tudna elviseli még egy embert az életében, de szerintem ez csak álca nála. Egészséges embernek sztem ebben a korban már van kapcsolata.
Mit gondoltok? Szerintetek is meleg?
Ítélkezel, és sértően kombinálsz olyan ember felé akit szeretsz elvileg. Szép kis rokon vagy.
Most képzeld el hogy képtelen csajozni, e-téren csak kudarcok és megaláztatások érték, valszeg ő is rosszul érzi magát emiatt. Erre jössz te, kérdezgeted a csajokról, és közben azon gondolkodsz hogy valójában a fa.kat szereti sz.pni! Jól eshet neki nagyon.
Én 26 évesen csókolóztam először. Addig nem volt barátnőm.
Most feleségem van és két gyerekem. Nem voltam se ronda, se meleg, csak nem bírtam kapcsolatot teremteni.
Ja, és vannak olyan férfiak is, akik jól megvannak nő nélkül, aztán majd később...
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!