Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy meleg az unokatest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy meleg az unokatestvérem?

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem 21 éves és még nem volt barátnője (vagyis én nem tudok róla). Nem viselkedik b*zisan és nem is ocsmányul ronda, hogy ne tetszen vkinek, de nekem olyan fura, hogy ennyi idősen még nem volt barátnője. Ha rákérdezünk nála, hogy miért nincs senkije, akkor azt szokta válaszolni, hogy neki egyelőre fontosabb, hogy lediplomázzon és szerezzen egy jó állást, meg, hogy nem tudna elviseli még egy embert az életében, de szerintem ez csak álca nála. Egészséges embernek sztem ebben a korban már van kapcsolata.

Mit gondoltok? Szerintetek is meleg?

2013. febr. 4. 21:34
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
Lehet.
2013. febr. 4. 21:36
 2/53 anonim ***** válasza:
Lehet. Honnan tudjuk? Lehet csak "besz@ri"
2013. febr. 4. 21:36
 3/53 anonim ***** válasza:
Előfordul, nem hiszem, hogy meleg. Főleg ha nem szűz, ez nem jelent semmit. Én is néha azon gondolkozom, hogy aszexuális vagyok-e, amióta kipróbáltam a dolgot. De b.zi, az biztos nem:D
2013. febr. 4. 21:37
 4/53 A kérdező kommentje:
Nekem még az is fura, hogy mindig csak a tanulás és a munka érdekelte. Sosem ment el szórakozni, csajozni, pedig kihasználhatta volna, mert tényleg nem csúnya.
2013. febr. 4. 21:38
 5/53 anonim ***** válasza:
ez nem buŸzis egyáltalán. legyen csak diplomája! akkor aztán lesz belőle valaki.
2013. febr. 4. 21:39
 6/53 anonim ***** válasza:
100%

Ítélkezel, és sértően kombinálsz olyan ember felé akit szeretsz elvileg. Szép kis rokon vagy.

Most képzeld el hogy képtelen csajozni, e-téren csak kudarcok és megaláztatások érték, valszeg ő is rosszul érzi magát emiatt. Erre jössz te, kérdezgeted a csajokról, és közben azon gondolkodsz hogy valójában a fa.kat szereti sz.pni! Jól eshet neki nagyon.

2013. febr. 4. 21:41
 7/53 anonim ***** válasza:
Lehet aszexuális is.
2013. febr. 4. 21:42
 8/53 anonim ***** válasza:
100%
Na szép, hogy idáig jutunk, hogy valakit már melegnek titulálnak csak azért mert kezdeni akar valamit az életével...
2013. febr. 4. 21:42
 9/53 anonim ***** válasza:

Én 26 évesen csókolóztam először. Addig nem volt barátnőm.

Most feleségem van és két gyerekem. Nem voltam se ronda, se meleg, csak nem bírtam kapcsolatot teremteni.

Ja, és vannak olyan férfiak is, akik jól megvannak nő nélkül, aztán majd később...

40F

2013. febr. 4. 21:43
 10/53 A kérdező kommentje:
Nem b*sztatom én azzal, hogy miért nincs barátnője, de néha családi eseményeken, pláne a nagyszülők felhozzák a témát. Ő mindig azt mondja, hogy neki fontosabb a diplomájára készülni. Még egyszer sem bziztam le, de kár lenne érte, ha mégis az lenne.
2013. febr. 4. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!