Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy meleg az unokatest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy meleg az unokatestvérem?

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem 21 éves és még nem volt barátnője (vagyis én nem tudok róla). Nem viselkedik b*zisan és nem is ocsmányul ronda, hogy ne tetszen vkinek, de nekem olyan fura, hogy ennyi idősen még nem volt barátnője. Ha rákérdezünk nála, hogy miért nincs senkije, akkor azt szokta válaszolni, hogy neki egyelőre fontosabb, hogy lediplomázzon és szerezzen egy jó állást, meg, hogy nem tudna elviseli még egy embert az életében, de szerintem ez csak álca nála. Egészséges embernek sztem ebben a korban már van kapcsolata.

Mit gondoltok? Szerintetek is meleg?

2013. febr. 4. 21:34
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
A többi hasonló korban levő ismerősöknek már komoly kapcsolataik vannak. Ő meg sosem próbálkozott.
2013. febr. 4. 21:46
 12/53 anonim ***** válasza:

nem irja sehol hogy 21 evesem kotelezo hogy baratnod legyen

anno nekem is fontosabb volt hogy legyen normalis melom es elkoltozzek a szuloktol,

2013. febr. 4. 22:23
 13/53 anonim ***** válasza:
nekem is 21 évesen lett, mert fostam a lányoktól. mégse vagyok homo
2013. febr. 4. 22:24
 14/53 A kérdező kommentje:
Nekem az is furcsa volt, h volt egy lány aki nagyon belé volt zúgva, de lepattintotta arra hivatkozva, hogy nincs rá ideje.
2013. febr. 4. 22:34
 15/53 anonim ***** válasza:
34%
Unokatestvéred egy karrierista gyökér! Nembaj több nő marad nekünk.:)
2013. febr. 4. 22:40
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Most miért gyökerezel? Vegyél már vissza magadból...
2013. febr. 4. 23:16
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

Azért gyökerezte le, mert neki az életében nincsen semmi cél.

Azt, hogy meleg-e nem lehet tudni. Amiket felhoztál példának egyáltalán nem bizonyítanak semmit, sőt szinte már gyerekes érvelések. Nekem 21 koromig volt 3 kapcsolatom és mégis meleg vagyok. Ma már sok meleg kapcsolatban él. Nem úgy, mint régen, ha valakinek nem volt senkije akkor melegnek gondolták, mert pár évtizeddel ezelőtt tényleg kötelező volt feleséget találni. Ma már ez nem így van.

Egyébként inkább a saját életeddel törődj, őt meg hagyd lediplomázni. Egyszer majd megtalálja a szerelem úgyis, akár lány, akár fiú személyében.

23 meleg F.

2013. febr. 5. 09:55
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne "kár érte" egyáltalán? Mit kell ezen lovagolni? Ha meleg, akkor meleg, az ő dolga.
2013. febr. 5. 10:53
 19/53 anonim ***** válasza:

"kár érte" "Egészséges embernek sztem ebben a korban már van kapcsolata. "

egy ilyen környezetben én is kétszer meggondolnám, hogy elmondjam e, hogy meleg vagyok. kérdező, ha te meleg lennél, elmondanád? a nagyszülőknek, akik mindig azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már nőd, és még csak eszükbe se jut, hogy vannak emberek, akik melegek?

2013. febr. 5. 11:12
 20/53 A kérdező kommentje:
Igazából én csak azért gondolom, hogy lehet, hogy meleg mert (tudtommal) idáig még nem volt barátnője. Nem viselkedik b*zisan. Eddig senki nem támadta le azzal, hogy meleg. Csak nekem jutott ez az eszembe, mert nem tudom elképzelni, hogy valakinek ennyire fontos az egyetem és a munka, hogy közben ne keressen vkit magának. Én 18 vagyok. És én is elég jól tanulok, de azért szakítok időt az ismerkedésre.
2013. febr. 5. 12:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!