Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy meleg az unokatestvérem?
Az unokatestvérem 21 éves és még nem volt barátnője (vagyis én nem tudok róla). Nem viselkedik b*zisan és nem is ocsmányul ronda, hogy ne tetszen vkinek, de nekem olyan fura, hogy ennyi idősen még nem volt barátnője. Ha rákérdezünk nála, hogy miért nincs senkije, akkor azt szokta válaszolni, hogy neki egyelőre fontosabb, hogy lediplomázzon és szerezzen egy jó állást, meg, hogy nem tudna elviseli még egy embert az életében, de szerintem ez csak álca nála. Egészséges embernek sztem ebben a korban már van kapcsolata.
Mit gondoltok? Szerintetek is meleg?
Nincs gondom a melegekkel, addig, amíg nem nyalják-falják egymást az utcán,
már megint ez a zseniális fejtegetés. én még soha életemben nem láttam meleg párt nyalni falni egymást az utcán, de heterot annál többet.
"Azt hittem, hogy le fog teremteni, hogy mennyire nincs ehhez közöm, de tök nyugodtan, higgadtan válaszolt. Nem meleg! És 1 hónapja van már egy barátnője, csak még nem beszélt róla nekünk."
Csak azért mondta el, hogy barátnője van, mert melegnek nézted. Lehet, hogy nincs is senkije, csak nem akar lebukni, így kitalált gyorsan egy álbarátnőt.
Sok ilyen van. Pánikba esett és gyorsan előjött ezzel a barátnős dumával.
"Azt hittem, hogy le fog teremteni, hogy mennyire nincs ehhez közöm."
Homoszexuális ember, aki nem akar lebukni nem mond ilyesmit, mert ez felér egy beismerő vallomással.
Kivétel nélkül mindegyik elkezd tagadni és kamuzni minden félét.
Kedves utolsó válaszoló! Ez nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy csak kitalálta. De ezt utána ki is vertem a fejemből, mert az unokatesóm a legőszintébb ember, akit ismerek. Egyébként kb 2 órája beszéltem vele telefonon és azt mondta, hogy holnap nem egyedül jön haza, hanem hétvégére elhozza a barátnőjét és be is mutatja az egész családnak.
Egyre jobban szégyenlem magam, amiért ez az eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!