Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy meleg az unokatestvérem?
Figyelt kérdés
Az unokatestvérem 21 éves és még nem volt barátnője (vagyis én nem tudok róla). Nem viselkedik b*zisan és nem is ocsmányul ronda, hogy ne tetszen vkinek, de nekem olyan fura, hogy ennyi idősen még nem volt barátnője. Ha rákérdezünk nála, hogy miért nincs senkije, akkor azt szokta válaszolni, hogy neki egyelőre fontosabb, hogy lediplomázzon és szerezzen egy jó állást, meg, hogy nem tudna elviseli még egy embert az életében, de szerintem ez csak álca nála. Egészséges embernek sztem ebben a korban már van kapcsolata.
Az unokatestvéred nem hiszem, hogy meleg lenne. Nekem az jön le abból, amiket írtál, hogy ő eléggé ambiciózus és tervei, céljai vannak az életben. Attól senki sem lesz meleg, hogy ennyi idősen vannak neki fontosabb dolgok is, mint a csajozás és bulizás. A mai világban már nem elvárás, hogy egy 21 évesnek felesége legyen.
2013. febr. 5. 12:42
22/53 anonim válasza:
és miért kell ahhoz buszisan viselkedni, hogy valaki meleg legyen. sőt. még az sem biztos, hogy meleg, aki úgy viselkedik, de visszafele meg pláne nem érvényes, sok melegen nem látszódik, hogy az....
2013. febr. 5. 13:27
23/53 anonim válasza:
Miért érdekel téged ez ennyire? Mit számít hogy melyik nemhez vonzódik?
2013. febr. 5. 17:20
24/53 anonim válasza:
Egyébként tényleg eljutottunk oda, hogy kötelező feleséget és barátnőt találni, az aszexuálisokat is utálják :(
2013. febr. 5. 20:55
25/53 anonim válasza:
Valakinek 20-évesen van, valakinek 14-évesen van, valaki nem is tervezte hogy legyen-e!
Attól hogy neki még nincsen az nem jelenti azt hogy meleg!
2013. febr. 5. 22:27
26/53 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg!
2013. febr. 6. 22:04
27/53 A kérdező kommentje:
Hello Mindenki!
Tegnap este találkoztam vele és hosszas gondolkodás után rákérdeztem a dologra (persze 4szem közt, hogy ne legyen annyira kínos, bár nekem eléggé az volt így is). Azt hittem, hogy le fog teremteni, hogy mennyire nincs ehhez közöm, de tök nyugodtan, higgadtan válaszolt. Nem meleg! És 1 hónapja van már egy barátnője, csak még nem beszélt róla nekünk.
komolyan, mintha az lett volna a dilemma, hogy embert ölt-e.
2013. febr. 6. 23:09
29/53 anonim válasza:
Vagy csak az eddigi megnyilvánulásai alapján úgy döntött, jobb, ha nem mondja el neked. Tényleg nagyon gáz, ahogy ezt az egészhez hozzáállsz.
2013. febr. 7. 01:12
30/53 A kérdező kommentje:
Félreértettetek! Nem b*sztattam azzal sosem, hogy miért nincs senkije. Néha nagyobb családi összejöveteleken volt ez téma, hogy még mindig egyedül van, de ott sem támadta le senki, azzal, hogy meleg. Erre csak én gondoltam, hogy mivan ha mégis, meg ott volt az a lány is, akit pattintott korábban. De én nagyon örülök neki, hogy most van valakije, mert nem lehet egyfolytában csak tanulni meg dolgozni, kicsit lazítani is kell. Nincs gondom a melegekkel, addig, amíg nem nyalják-falják egymást az utcán, bár ezt a hetero pároknál sem szeretem látni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!